Loading...

Anna tuotteillesi niiden ansaitsema esillepano ja kiinnitä samalla asiakkaidesi huomio.

  • Saatavilla 4 kokoa
  • Valkoista mattapahvia
  • Kevyt ja tukeva
  • Helppo koota

Huomiota herättävä esillepano
Kun laitat tuotteita esille myymälässäsi, voi olla vaikeaa maksimoida tilankäyttö ja laittaa samalla myyntiartikkeleita esille ammattimaisella ja huomiota herättävällä tavalla. Myyntilaatikoiden avulla voit mainostaa tuotteitasi kätevästi tarvitsematta niille erillistä säilytystilaa. Voit suunnitella myyntilaatikoita haluamallasi tavalla mainostaaksesi niissä olevia tuotteita tai tuodaksesi huomiota alennuksiin ja kampanjoihin. Tai tehdä molemmat!

Ammattimainen ilme
Neljänä eri kokona saatavilla olevissa myyntilaatikoissamme on kirkas neliväripainatus, jotta voit esitellä mallejasi, logojasi tai tuotenimiäsi ammattimaisella tavalla. Laatikoiden avulla voit muuntaa valmistamasi saippuat, välipalat, asusteet ja muut tuotteet houkutteleviksi ja kutsuviksi näytteillepanoiksi. Pahviset myyntilaatikot tarjoavat myös säilytysratkaisun ylimääräisille varastokappaleillesi.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Aloita myyntilaatikon suunnittelu lataamalla haluamasi kuva tai malli palveluumme siirtotyökalun avulla. Tämän jälkeen voit jatkaa sen muokkausta ja lisätä mukaan haluamasi yksityiskohdat. Me painatamme tilauksesi ja toimitamme sen sinulle. Pian voit laittaa tuotteesi näyttävästi esille!

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit