Siirry suoraan pääsisältöön

Muista päivämäärä -magneetit

Ilmoita tärkeästä päivästäsi perinteitä uudistavalla tavalla. Tutustu omien tarpeidesi mukaan muokattaviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

100 % taattu tyytyväisyys
  • Koko 139 x 107 mm.
  • Mattapintainen magneettinen taipuisa levy.
  • Kirkas neliväripainatus.
  • Saatavilla myös sopivia kirjekuoria.

Onneksi olkoon hääpäivän valitsemisesta! Kun haluat ilmoittaa onnellisesta uutisesta kaikille, muista päivämäärä -jääkaappimagneetit ovat sekä hauska että käytännöllinen tapa ilmoituksen tekemiseen. Ne pitävät hääpäivän, juhlapaikan ja muut tiedot vieraiden muistissa – jokainen vieras voi kiinnittää magneetin jääkaappinsa oveen ja aloittaa lähtölaskennan suureen päivään. Terävä, valokuvalaatuinen painatus tehdään kestävälle magneettiselle levylle, joten magneetit ovat myös kiva muistolahja tärkeästä päivästäsi vielä juhlien jälkeenkin. Oletko valmis suunnittelemaan omat muista päivämäärä -magneettisi?

Aloita tutustumalla täysin muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. Kun löydät tyyliisi sopivan mallin, autamme sinua lisäämään haluamasi yksityiskohdat – puhelinnumeron, nimet, päivän, verkkosivujen osoitteen ja muuta – verkkostudiossamme. Viimeisteltyäsi mallisi voit tehdä tilauksesi ja antaa meidän hoitaa loput. Me painatamme ja pakkaamme tuotteesi ammattimaisesti, jonka jälkeen mahtavan näköiset valokuvamagneettisi toimitetaan suoraan sinulle ystäville ja perheenjäsenille jaettaviksi.

VistaPrintin valikoimassa on Muista päivämäärä -magneetit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit