Loading...

Auta vieraita tallentamaan ja muistamaan juhliesi päivämäärä.

– Koko 139 x 107 mm. – Mattapintainen magneettinen levy – Kirkas neliväripainatus. – Saatavana kirjekuoret

Aloita lähtölaskenta
Onneksi olkoon hääpäivän valitsemisesta! Kun haluat ilmoittaa onnellisesta uutisesta kaikille, muista päivämäärä -jääkaappimagneetit ovat sekä hauska että käytännöllinen tapa ilmoituksen tekemiseen. Ne pitävät hääpäivän, juhlapaikan ja muut tiedot vieraiden muistissa. Magneetti kiinnitetään jääkaapin oveen ja lähtölaskenta tärkeään päivään voi alkaa.

Sinulta heille
Kestävästä magneettilevystä valmistetut hääpäivämagneetit on helppo kiinnittää ja ne ovat tarpeeksi kevyitä postitettavaksi ilman ylimääräisiä postimaksuja. Magneetit ovat virkistävä versio perinteisistä muista päivämäärä -korteista ja mukava yllätys häävieraillesi. Jopa sen jälkeen, kun olette sanoneet "tahdon", magneetista jää vieraille muisto, joka on esillä vielä pitkään häiden jälkeen.

Muokkaa itse oma magneettisi
Oletko valmis suunnittelemaan omat muista päivämäärä -magneettisi? Aloita tutustumalla muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. Kun löydät tyyliisi sopivan mallin, autamme sinua lisäämään haluamasi yksityiskohdat – puhelinnumeron, nimet, päivän, verkkosivujen osoitteen ja muuta – verkkostudiossamme. Viimeisteltyäsi mallisi voit tehdä tilauksesi ja antaa meidän hoitaa loput. Tyylikkäät valokuvamagneettisi toimitetaan valmiina jaettaviksi ystäville ja perheenjäsenille.

Asiakasarvostelut

1 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  0
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  1
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu


1 asiakasta on arvostellut tuotteen

Todella huonolaatuista painojälkeä

26. elok. 2023 | Janne

Magneetit painatettiin kolme kertaa uudelleen ja kaikki kolme settiä ovat todella ala-arvoista laatua. Pinnat naarmuisia, musta väri täynnä harmaita laikkuja ja näyttää niin kuin muste olisi loppumassa kesken. Ongelmia selviteltiin aspan kanssa, mutta emme olleet silti lopputulokseen tyytyväisiä. Laitoin heille hyvityspyynnön tuotteesta mutta tähän ei ole vielä reilun viikon aikana vastattu mitään.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hi Janne, kiitos palautteesta ja pahoittelut, että asian hoitaminen on vienyt aikaa. Asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä mitä pikimmiten asian ratkaisemiseksi ja selvittelemme laatuongelmia tehtaan kanssa. - VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-1

VistaPrintin valikoimassa on Muista päivämäärä -magneetit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit