Loading...

Muista päivämäärä -magneetit

Varmista, että tärkeä ilmoituksesi pysyy lähettämisen jälkeen näkyvillä vaikka jääkaapissa. Tutustu omien tarpeidesi mukaan muokattaviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Auta vieraita tallentamaan ja muistamaan juhliesi päivämäärä.

– Koko 139 x 107 mm. – Mattapintainen magneettinen levy – Kirkas neliväripainatus. – Saatavana kirjekuoret

Aloita lähtölaskenta
Onneksi olkoon hääpäivän valitsemisesta! Kun haluat ilmoittaa onnellisesta uutisesta kaikille, muista päivämäärä -jääkaappimagneetit ovat sekä hauska että käytännöllinen tapa ilmoituksen tekemiseen. Ne pitävät hääpäivän, juhlapaikan ja muut tiedot vieraiden muistissa. Magneetti kiinnitetään jääkaapin oveen ja lähtölaskenta tärkeään päivään voi alkaa.

Sinulta heille
Kestävästä magneettilevystä valmistetut hääpäivämagneetit on helppo kiinnittää ja ne ovat tarpeeksi kevyitä postitettavaksi ilman ylimääräisiä postimaksuja. Magneetit ovat virkistävä versio perinteisistä muista päivämäärä -korteista ja mukava yllätys häävieraillesi. Jopa sen jälkeen, kun olette sanoneet "tahdon", magneetista jää vieraille muisto, joka on esillä vielä pitkään häiden jälkeen.

Muokkaa itse oma magneettisi
Oletko valmis suunnittelemaan omat muista päivämäärä -magneettisi? Aloita tutustumalla muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. Kun löydät tyyliisi sopivan mallin, autamme sinua lisäämään haluamasi yksityiskohdat – puhelinnumeron, nimet, päivän, verkkosivujen osoitteen ja muuta – verkkostudiossamme. Viimeisteltyäsi mallisi voit tehdä tilauksesi ja antaa meidän hoitaa loput. Tyylikkäät valokuvamagneettisi toimitetaan valmiina jaettaviksi ystäville ja perheenjäsenille.

VistaPrintin valikoimassa on Muista päivämäärä -magneetit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit