Loading...

Liitekortit

Kerro vieraillesi kaikki, mitä heidän tarvitsee tietää hyödyllisellä (ja teemaan sopivalla) hääkortin liitteellä. Tutustu malleihin, saatavilla useita eri paperilaatuvaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Lisää kutsukorttiin ylimääräiset (ja tärkeät) tiedot.

  • Koko 13,9 x 10,7 cm
  • Seitsemän paperilaatua
  • Vakio- tai pyöristetyt kulmat
  • Kirkas neliväripainatus

Viimeisteletkö juuri hääkutsujasi? Liitekortit voivat auttaa tiedottamaan tärkeistä asioista selkeästi ja käytännöllisesti – olipa kyse häävastaanoton osoitteesta, majoitussuosituksista tai jostain muusta hääpäivääsi koskevasta asiasta. Tarjoamme laajan valikoiman hääliitekortteja, jotka ovat täysin muokattavissa niin, että voit sisällyttää niihin haluamasi tiedot. Liitekortit on suunniteltu hääkutsujen ja vastausta pyydetään -korttien innoittamana, joten yhtenäisen tyylin luominen on helppoa.

Oletko valmis aloittamaan hääkutsujen liitekorttien suunnittelun? Tutustu mallivalikoimaan ja valitse tyyliisi sopiva malli. Voit lisätä kaikki omat tietosi – mukaan lukien osoitteet, verkkosivustojen URL-osoitteet – verkkostudiossa. Kun olet viimeistellyt mallin ja tehnyt tilauksen, me hoidamme loput. Tulostamme ja pakkaamme hääkutsujesi liitekortit ammattitaidolla – ne toimitetaan hyvännäköisinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit