Loading...

Pyöreät leimasimet

Käytä pyöreitä leimoja viimeistelläksesi asiakirjat, kirjeet ja tapahtumamateriaalit. Saatavana 3 kokoa ja 3 musteväriä. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Musteväri
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Säästä aikaa ja luo ammattimainen ilme pyöreillä itsevärjäytyvillä leimasimilla.

  • Valittavissa 3 kokoa
  • 3 mustevärivaihtoehtoa
  • Voidaan käyttää jopa 10 000 kertaa

Huomaa: Kuvia, joissa on pientä grafiikkaa, alle 8 pisteen fontteja tai ohuita viivoja, ei suositella, ja ne saatetaan hylätä.

Tehokas ja huomiota herättävä
Itsevärjäytyvät pyöreät leimasimet tekevät hyvää jälkeä – ja ne säästävät myös aikaa ja vaivaa. Olipa kyse sitten asiakirjanivaskan merkitsemisestä tai täydellisen yksityiskohdan lisäämisestä joulukortteihin, pyöreiden leimasimien avulla homma hoituu nopeasti.

Monipuolinen ja luotettava
Pyöreiden leimasimien muoto ja niiden kolme kokovaihtoehtoa tekevät niistä loistavan valinnan kaikenlaisiin henkilökohtaisiin ja ammatillisiin projekteihin. Voit suunnitella kanta-asiakaskorttileimat yrityksellesi, pyöreät notaarileimat tai vaikka pääsylippuleimat tapahtumiin. Tai voit lisätä yksilöllisen “sinetin” kortteihin, lahjoihin, häätarvikkeisiin tai kouluprojekteihin.

Helppo suunnittelu
Aloita valitsemalla koko ja lataamalla ohjelmaan logo tai kuvio, jota haluat käyttää. Tee sitten tilaus ja jätä loppu meidän hoidettavaksemme. Kun saat pyöreä leimasimesi toimitetaan, on se heti käyttövalmis. Erillistä mustetyynyä ei tarvita.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit