Loading...

Näkyvyyttä tapahtumissa kevyen jalustallisen banderollin avulla.

  • 4 eri leveyttä
  • Pehmeä neulepolyesteri
  • Muotoon ommeltu
  • Mukana runko ja kantolaukku
  • Helppo koonti, työkaluja ei tarvita
  • Vain sisäkäyttöön

Koontiohje: Lataa tämä PDF saadaksesi jännitysnäyttösi valmiiksi.

Näyttävä malli

Koska niin monet yritykset kilpailevat huomiosta messuilla, yleisötapahtumissa ja kadulla, tarvitset helpon tavan erottua joukosta. Jalustalliset banderollimme rientävät apuun. Yli 230 cm korkuiset banderollit (eri leveysvaihtoehtoja) on suunniteltu kiinnittämään ohikulkijoiden huomio. Ja koska voit ostaa pelkän kankaan, voit vaihtaa viestiä tarpeen mukaan.

Helppo koota ja käyttää uudelleen

Jalustalliset banderollit on valmistettu pehmeästä neulosmateriaalista, joka liukuu helposti mukana tulevan kehikon päälle antaen muotoillun, ammattimaisen ilmeen – työkaluja ei tarvita. Lisää banderolliin oma logosi ja muut tärkeät tiedot saadaksesi terävän esittelytaustan messuille, esitelmiin, vähittäismyymälöihin, konferensseihin ja muihin tapahtumiin. Keveytensä ansiosta banderollia on helppo siirtää ja käyttää uudelleen. Se on helppo pestä, joten se säilyy hyväkuntoisena pitkään.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi

Aloita banderollin suunnittelu lataamalla ohjelmaan oma mallisi mallinlataustoimintoa käyttämällä. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta – tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Upea uusi jalustallinen banderollisi toimitetaan valmiina kiinnittämään asiakkaiden huomion.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit