Siirry suoraan pääsisältöön

Banderollit, stowaway

Tilaa näyttävät, vapaana seisovat, kaksipuoliset banderollit messuille, konferensseihin sekä sisä- ja ulkotapahtumiin. Kevyttä ja kestävää polyesteriä. Tarkastele tietoja
Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • Kaksi kokovaihtoehtoa
  • 110 g/m² kestävää polyesteriä
  • Sisä- ja ulkokäyttöön
  • Kirkas neliväripainatus
  • Alumiinirunko, maapistimet ja kantokassi sisältyvät mukaan

Aika on äärimmäisen arvokasta, kun on kyse tapahtuman ilmeestä tai ulkotapahtuman asettelusta. Siksi banderolleissamme, stowaway, on kaikki mitä tarvitset näytön luomiseen mahdollisimman pienellä vaivalla. Ne ovat loistava tapa saada brändisi logo huomioiduksi sisä- tai ulkotapahtumissa tai näyttelyissä ja kannustaa ihmisiä pysähtymään osastollasi.

Kaksipuolinen stowaway-pakkaus, joka on pakattu kätevään kantolaukkuun sisältäen kaksi polyesteribanderollia, alumiinirungon ja neljä maapistintä banderollien kiinnittämiseen ilman työkaluja. Ja kevyt, mutta kestävä materiaali tekee niistä helpot kuljettaa, pystyttää ja asettaa esille.

Oletko valmis suunnittelemaan omat banderollisi? Lataa banderolliisi haluamasi kuva ja lisää siihen omat tietosi verkkostudiossamme. Me huolehdimme lopusta. Banderollisi painetaan ammattimaisesti ja lähetetään sinulle pian. Pura banderollisi, stowaway, paketista, ja se pomppaa kantokassistaan käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit