Loading...

Mainosta kiinteistöäsi, liikettäsi tai erikoistapahtumaasi

– Kaksi materiaalivaihtoehtoa – Kaksi eri kokoa –Kierrätettävä kartonki saatavana – Neliväripainatus – Ulko- tai sisäkäyttöön

Katseenvangitsevat kyltit
Kun myytävänä ja vuokrattavana on paljon taloja ja asuntoja kilpailemassa ohikulkijoiden huomiosta, on paras erottua joukosta. Ikkunakylteissä on ainutlaatuinen V-muoto, joka liimautuu seinään ja näyttää yrityksesi nimen ja yhteystiedot molempiin suuntiin. Tämä tuplaa kyltin näkyvyyden ja mainostilan. Ikkunakylteistä voi olla myös hyötyä kodin juhlissa talon ulkopuolella.

Säänkestävät ja kierrätettävät vaihtoehdot
Ikkunakyltit on valmistettu aaltomuovista, joka on kestävää ja säänkestävää. Käyttöikä on jopa kaksi vuotta. Saatavana on myös enemmän ympäristöä säästävä ja täysin kierrätettävä DISPA-kartonkivaihtoehto. Suosittelemme pahvisten ikkunakylttien käyttöä sisätiloissa tai suojaisissa ulkotiloissa. Pahviset ikkunakyltit kestävät jopa kolme kuukautta ulkokäytössä. Molempia materiaalivaihtoehtoja on saatavana kahta eri kokoa.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Aloita ikkunakyltin suunnittelu tutustumalla muokattavaan mallipohjavalikoimaamme. (Onko sinulla oma valmis malli? Hyödynnä mallinlataustoimintoamme.) Kun olet löytänyt suosikkisi, voit muokata kyltistä mieleisesi lisäämällä haluamasi yksityiskohdat sen molemmille puolille. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta – tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Ikkunakyltit herättävät huomiota.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit