Loading...

Näy kahteen suuntaan kevyillä ja muovisilla A-kylteillä.

– Kaksi eri kokoa – Hunajakennoaaltomuovia – Aurinkoa ja sadetta kestävä – Painatus etu- ja takapuolelle
– Kantokahvat helpottamaan siirtämistä – Taitettava

Monikäyttöisyyttä parhaimmillaan
Etsitkö edullista ja helposti siirrettävää kylttiä sisä- ja ulkokäyttöön? A-kyltit ovat ihanteellisia erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten markkinointiin, vierailijoiden opastamiseen ja asiakkaiden houkuttelemiseen, ja tarjoavat kevyen, monipuolisen ja joustavan kylttiratkaisun pienyrittäjille, jotka haluavat tehostaa markkinointiaan edullisesti.

Vedenkestävä ja UV-suojattu
Aaltomuoviset A-kyltit on valmistettu 5 mm:n aaltomuovista, kevyestä ja edullisesta polypropeenilevystä hunajakennorakenteella. Ne kestävät sekä sadetta että aurinkoa, joten ne sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valitse näistä kahdesta koosta: 65 x 100 cm tai 50 x 70 cm. Taitettavan mallin, etu- ja takapainatuksen sekä helppojen kuljetuskahvojen ansiosta näiden kylttien avulla on helppo saada näkyvyyttä ja herättää huomiota.

Helppo suunnitella
Aaltomuovisten A-kylttien painattaminen on helppoa VistaPrintillä. Lisää niihin omat grafiikkasi ja tekstisi, niin voit välittää viestejä tehokkaasti ja omalla tyylilläsi. Jätä loput meidän huoleksemme, niin varmistamme, että kaikki on valmista tulevaa myyntiä tai tapahtumaa varten!

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit