Loading...

Siirrä viestiäsi helposti lattiaständeillä.

– Kaksinkertainen, valkoinen kartonki – Koko 70 x 100 cm – Sileä mattapinta – Sisäänrakennettu jalusta – Suositeltu sisäkäyttöön – Kevyt ja helppo kantaa

Tuo esille yritystäsi
Etsitkö tapaa saada ihmiset pysähtymään tapahtumaständisi tai -näyttelysi ääreen? Harkitse lattiaständejä. Näissä kevyissä ja uudelleenkäytettävissä ständeissä on kiinteä jalusta, ja niitä on helppo kuljettaa. Ne on suunniteltu pitämään tila ja asetukset yksinkertaisina ja houkuttelemaan kävijöitä niiden ainutlaatuisen ulkoasun ansiosta. Käytä yksilöllisiä sisäkäyttöön tarkoitettuja lattiakylttejä myyntiin, kampanjoihin, tuotekuvauksiin sekä palvelujen ja tapahtumien mainontaan.

Yksinkertaisia ja monikäyttöisiä
Tarvitsitpa sitten kestäviä, sisäkäyttöön tarkoitettuja pahvisia lattiaständejämme messuille, konferensseihin tai näyttelyihin niiden avulla voit lähettää yksinkertaisen ja tehokkaan viestin haluamallesi yleisölle. Aaltopahvinen lattiaständi on helppo kuljettaa, pystyttää, siirtää ja käyttää uudelleen aina tarvittaessa, sillä se painaa vain yhden kilon.

Helppo suunnitteluprosessi__
Oletko valmis aloittamaan? Voit ladata mallitiedoston tai suunnitella lattiaständisi alusta asti suunnittelustudiossamme. Kun kaikki on valmista painamme tilauksesi ammattimaisesti ja toimitamme sen sinulle. Yksilöllinen lattiaständi tyylikkäänä, viimeisteltynä ja käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit