Loading...

Yhdistä tyyli, mainonta ja toiminnallisuus taitettujen tilanjakajien avulla

  • Yksilölliset kokovaihtoehdot
  • 10 mm:n paksuista, valkoista hunajakennopahvia
  • Kolme taittotyyliä
  • Helppo ja nopea kokoonpano
  • Sisäkäyttöön
  • Kierrätettävä tuote

Sopii kaikkiin tiloihin Esittelyssä monipuolinen taitettava tilanjakaja – edullinen, kätevä ja tyylikäs ratkaisu tilojen jakamiseen ja hyödyntämiseen. Valkoisesta hunajakennopahvista valmistettu paneeli palvelee useita käyttötarkoituksia erillisten työtilojen luomisesta kotona tai toimistossa tilapäiseen käyttöön tapahtumissa, messuilla, pop-up-myymälöissä ja monissa muissa tilaisuuksissa.

Käytännöllinen ja monikäyttöinen Taitettavassa tilanjakajassa on kolme eri taittotyyppiä: yksin-, kaksin- ja kolminkertainen, joiden avulla tilan voi jakaa tehokkaasti ja tyylikkäästi. Voit valita eri kokoja 50 x 60 cm:stä 180 x 180 cm:iin omien tarpeittesi mukaan. Taitettavassa tilanjakajassa on kevyt, tukeva, kierrätettävä ja helposti hävitettävä pahvirakenne. Tuote toimitetaan valmiiksi koottuna, joten se on helppo asentaa ja varastoida.

Lisää oma mallisi Aloita valitsemalla koko ja taitto. Tee siitä sitten omasi lisäämällä siihen oma mallisi, yksityiskohdat, teksti tai logo. Tarvitsetko apua? Asiantuntijamme voivat auttaa puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa. Kun malli on viimeistelty, me huolehdimme painatuksesta ja varmistamme, että taitettava tilanjakajasi toimitetaan sinulle tyylikkäänä ja asennusvalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit