Loading...

Tuplaa viestisi näkyvyys hyödyntämällä kaksipuolisia banderolleja.

– UUTTA: Saatavana PVC-vapaa materiaali – 85 x 206 cm – Kolme materiaalivaihtoehtoa
– Valmiiksi koottu teline, kaksi banderollia ja kantolaukku – Kirkas neliväripainatus

Tuplasti tehokkaampi

Kun tarvitset kyltin, joka näyttää hyvältä niin edestä kuin takaa, valitse kaksipuolinen roll up -banderolli. Kaksipuolisessa banderollissa on kaksi puolta, jotta eri suunnista lähestyvät ihmiset näkevät sen. Voit valita saman kuvan molemmille puolille tai painattaa kummallekin puolelle omansa. Valitsemasi kestävät materiaalit, kuten PVC-vinyyli ja PVC-vapaa polyesteri, takaavat rullabanderollillesi pitkän käyttöajan.

Helppo koota

Kaksipuoliset roll up -banderollit sopivat erinomaisesti messuille, konferensseihin ja myymälän tapahtumiin. Niiden mukana tulee valmiiksi koottu teline, kaksi banderollia ja kantolaukku, eli kaikki mitä tarvitset kaksipuolisen näytteillepanon pystyttämiseen muutamassa minuutissa. Tärkeä huomautus kokoamiseen liittyen: Käytä molempia käsiä vetäessäsi banderollia ylöspäin sen keskiosasta estääksesi kotelon sisäpuolen mekanismin vahingoittuminen.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi

Aloita kaksipuolisen roll up -banderollin suunnittelu tutustumalla malligalleriaamme tai lataamalla oma mallisi palveluumme. Lisää omat yksityiskohdat ja viimeistele banderollisi – me hoidamme loput. Ammattimaisesti painatettu banderolli toimitetaan kätevässä kantolaukussa valmiina seuraavaan tapahtumaan.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit