Loading...

Lippujen ansiosta erotut joukosta kiireisellä kadulla tai tapahtumapaikan väenpaljoudessa.

– Seitsemän kokovaihtoehtoa – Kolme muotovaihtoehtoa – Kaksi materiaalivaihtoehtoa – 110 g/m² polyesteriä – Sisältää vain kankaan (tanko ei sisälly mukaan) – Painatus joko yhdelle tai molemmille puolille – Kestää jopa 60 km/h:n tuulennopeuden – Valmistettu kulutuksen jälkeisestä kierrätetystä polyesteristä.

Anna viestisi näkyä
Vie markkinointisi uudelle tasolle omalla painatuksella varustetuilla kangaslipuilla. Näyttävät liput ovat kätevä tapa kiinnittää huomio yritykseesi, myyntipöytääsi tai tapahtumatelttaasi. Liput ovat myös tehokas ja näkyvä markkinointiväline, jotka saavat ohikulkijat ja autoilijat huomaamaan yrityksesi nimen, logon ja värit. Tämä vaihtoehto sisältää vain lippukankaan – jos haluat täydellisen setin, johon sisältyy lippu, tanko ja jalusta, aloita täältä.

Kankaita eri koko- ja muotovaihtoehdoilla
Miksi tilata kokonaan uusi setti, jos tarvitset vain kankaan? Jos olet tilannut nykyisen lipputankosi ja -jalustasi meiltä, korvaavat tuotteemme sopivat kuin nenä päähän. Valitset vain sopivan muodon ja koon, niin olet valmis. Lisäksi kankaan voi vaihtaa, joten voit muuttaa viestiä tai mallia tarpeen mukaan, olipa kyse sitten alennusmyynnistä tai varastojen tyhjentämisestä.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan oman kangaslippusi? Tutustu muokattaviin lippumalleihimme, joiden joukosta löydät myös toimiala- ja tapahtumakohtaisia vaihtoehtoja. Kun olet löytänyt suosikkisi, voit lisätä siihen haluamasi yksityiskohdat verkkostudiossamme. Jätä loput meille. Me huolehdimme tilauksesi laadukkaasta painatuksesta ja toimituksesta. Mainoslippusi toimitetaan tyylikkäinä ja valmiina tekemään vaikutuksen ohikulkijoihin.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit