Loading...

Maksimoi brändisi näkyvyys räätälöidyillä suorilla lipuilla, jotka liehuvat näyttävästi korkealla.

– Neljä eri kokoa – Setti sisältää lipun, tangon, valitun jalustan ja kantolaukun – Yksi- tai kaksipuoliset painatusvaihtoehdot – Kestää jopa 17 m/s:n tuulen – Neljä erilaista lipunjalustaa

Huomaa: Saat lisätietoja lipun kokoamisesta lataamalla tämän PDF-oppaan.

Varmista näkyvyytesi mailin päähän
Haluatko kääntää katseita ja saada viestit samalla perille? Suorat lippumme ovat ihanteellisia juuri siihen. Suorissa lipuissa on lippujemme suurin painatuspinta-ala, joten siihen mahtuu helposti logo ja haluamasi viesti. Autoliikkeiden suosimat, mutta lähes mihin tahansa, kuten myymälän ulkopuolelle, tapahtumiin, messuille ja moneen muuhun sopivat suorat liput antavat kutsuvan vaikutelman tuulessa liehuessaan.

Helppo koota sisälle tai ulos
Lippujemme mukana tulee kaikki mitä tarvitset tasaiselle pinnalle pystyttämiseen. Pakkaukseen sisältyy säänkestävä polyesterilippu, tanko, valitsemasi jalusta ja pehmustettu kantolaukku lipun helppoa kuljetusta varten. Saatavana pitkäkestoiseen ulkokäyttöön tarkoitettua rei'itettyä materiaalia. Näitä lippuja voit pystyttää milloin ja minne tahansa.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Tutustu muokattaviin lippumalleihimme, joiden joukosta löydät myös toimiala- ja tapahtumakohtaisia vaihtoehtoja. Kun olet löytänyt suosikkisi, voit lisätä siihen haluamasi yksityiskohdat verkkostudiossamme. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta – tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Saat suoran lippusi tyylikkään näköisenä ja valmiina tekemään vaikutuksen ohikulkijoihin.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit