Loading...

Telttakatoksella tehostat brändisi mainontaa.

  • Katon koko 3 x 3 m.
  • Säädettävä korkeus, maksimikorkeus 3,42 m.
  • Polyesterinen telttakangas ja kokoon taittuva alumiininen runko.
  • Kestää säässä kuin säässä vuoden ympäri.
  • Mahdollisuus tilata neliväripainatus.
  • Helppo koota, eikä työkaluja tarvita.
  • Mukana toimitetaan runko, telttakiilapaketti ja pyörillä varustettu kantolaukku.

Enemmän näkyvyyttä ulkona
Haluatko mainostaa yritystoimintaasi ulkona? Nämä brändätyt tuulen- ja vedenkestävät teltat takaavat, että voit mainostaa brändiäsi tyylikkäästi säässä kuin säässä – niin aurinkoisina kesäpäivinä kuin syksyn tuulisina sadepäivinä. Nämä yksilöitävät telttakatokset ovat erinomainen keino parantaa yrityksesi nimen ja logon näkyvyyttä yritysmessuilla, urheilutapahtumissa ja muissa ulkoilmatilaisuuksissa. Katokset myös tarjoavat suojaa sinulle ja ohikulkijoille.

Helppo pystyttää ja käyttää uudestaan
Teltan pysytys käy helposti. Kokoon taittuvat telttakatokset on valmistettu kestävästä polyesterimateriaalista, ja niissä on tukeva alumiinirunko. Telttakatoksissa on kankainen katto, joka kiinnitetään tarranauhakiinnikkeillä. Ensin katos levitetään ja sitten pystytetään ja kiinnitetään paikalleen helposti: tuulisina päivinä voit parantaa katoksen vakautta maapistimillä ja köydellä. Lisäksi katosta voi siirtää paikasta toiseen ja käyttää aina uudestaan, joten oman näyttelytilan pystytys käy helposti.

Innovatiivinen 3D-suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan oman yksilöidyn telttakatoksen? 3D-suunnittelustudiomme opastaa sinut prosessin läpi. Lisätessäsi värejä, kuvia, tekstiä ja muita elementtejä eri pinnoille näet samalla, miltä telttakatoksesi näyttää valmiiksi koottuna. (Voit jopa kääntää katosta ympäri ja tarkastella sitä 360 asteen näkymässä.) Tällä tavoin et joudu arvailemaan lopputuloksen ulkoasua – voit tuntea olosi luottavaiseksi ja nauttia juuri toiveidesi mukaisen luomuksen suunnittelusta. Kun kaikki on valmista, painatamme tuotteesi ammattimaisesti ja toimitamme sen sinulle. Saat valitsemallasi painatuksella varustetun telttakatoksen valmiina käyttöä ja pystytystä varten.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit