Loading...

Luo viimeinen silaus tyylikkäillä ja ammattimaisilla pyöreillä pöytäliinoilla

  • Kuusi eri kokoa
  • Saatavana helman päärmäys
  • Konepestävä ja uudelleenkäytettävä
  • Paloturvallinen materiaali
  • Osittainen tai kokopainatus

Näyttää ammattimaiselta, tyylikkäältä ja kutsuvalta
Messuosastoa, ravintolaa tai tapahtumaa suunnitellessa yksityiskohdat ovat kaikki kaikessa. Vieraat viettävät suurimman osan ajastaan pöytien ääressä, joten pöytäliinoihin kannattaa panostaa. Ostaessa suurempia määriä pöytäliinoja pyöreisiin pöytiin on hyvä saada vastinetta rahalle. Paremman hinta-laatusuhteen takaa se, että pyöreät pöytäliinamme ovat kestäviä, konepestäviä ja uudelleenkäytettäviä.

Luo vakuuttava tyyli
Pyöreät pöytäliinamme on valmistettu pitkäkäyttöisestä ja kestävästä 220 g/m²:n polyesteristä. Niiden avulla luot toimipaikallesi tai tapahtumallesi tyylin, johon voit luottaa päivästä toiseen. Lisäviimeistelyksi voit lisätä pöytäliinan reunaan käänteen. Valitsitpa käännettä tai et, pöytäliinaan tulee terävä, eloisa painatus, josta voit olla ylpeä.

Helppo suunnitella
Voit aloittaa pyöreiden pöytäliinojen suunnittelun tutustumalla muokattavien mallipohjiemme valikoimaan. Tai jos sinulla on malli valmiina, käytä mallinlatausvaihtoehtoamme. Kun olet valinnut suosikkisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä haluamasi yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta. Käyttövalmiit ja tyylikkäät pöytäliinat toimitetaan sinulle valmiina tekemään vaikutuksen asiakkaisiin.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit