Loading...

Rei'itetyt ikkunatarrat

Ikkunakalvot nyt saatavana täällä.


Rei'itetyt ikkunatarrat nyt saatavana täällä.
Ota kaikki hyöty irti ikkunoistasi ikkunan sisäpuolelle kiinnitettävien rei'itettyjen ikkunatarrojen avulla. Vedenkestävät. Yhdeksän eri kokoa Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Hyödynnä ikkunoita rei'itetyillä tarroilla.

– Yhdeksän kokoa – Neliön ja suorakulmion muodot – Rei’itetty muovimateriaali – Veden- ja säänkestävä – Kiinnitys sisäpuolelle, näkymä ulkopuolelle – Ikkunalasta saatavana kassalla – Helppo kiinnitys

Ikkunat, jotka huutavat huomiota
Onko työympäristösi myymälä tai toimisto, jossa on suuret ikkunat tai lasiseinät? Ota nämä pinnat hyötykäyttöön ja mainosta alennusmyyntejä, tapahtumia tai vaikkapa aukioloaikojasi rei’itettyjen ikkunatarrojen avulla. Kutsuvat tarrat houkuttelevat ohikulkijoita pysähtymään ja katsomaan, mistä yrityksessäsi on kyse, ja ilostuttavat heidän ikkunaostoksiaan.

Tarrat kaikkiin ikkunoihin
Yksisuuntaiset, kuvapuolelta liimattavat tarrat kiinnitetään sisäpuolelle kuva ulospäin. Näin ne ovat suojassa sääolosuhteilta, mutta näkyvät selvästi ohikulkijoille. Ne kiinnittävät ohikulkijoiden katseen ympäri vuoden, eikä värien paljoudesta ole ainakaan haittaa. Tarjolla on yhdeksän eri kokoa sekä valikoima muoto- ja suuntausvaihtoehtoja, joten löydät varmasti ikkunoihisi sopivat tarrat, olipa kyse yrityksesi pohjakerroksesta tai kotitoimistosi ikkunoista.

Intuitiivinen malli
Aloita rei’itetyn ikkunatarran suunnittelu valitsemalla ensin suuntaus ja sen jälkeen joko neliö tai suorakulma muodoksi. Tutustu sitten laajaan valikoimaamme yksilöllisiä malleja löytääksesi juuri sinulle sopiva. Onko sinulla yksilöllinen muoto, jota haluaisit käyttää? Se ei ole ongelma. Lataa vain kuvasi editorityökalumme avulla, ja me ohjaamme sinut prosessin läpi. Kun olet valmis, painamme ja toimitamme ikkunatarrasi ammattitaidolla, ja ne saapuvat tyylikkäinä ja valmiina esille pantaviksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit