Loading...

Hyödynnä ikkunoita rei'itettyjen tarrojen avulla.

– Yhdeksän kokoa – Neliön ja suorakulmion muodot
– Rei’itetty muovimateriaali – Veden- ja säänkestävä – Kiinnitys ikkunan ulkopuolelle – Ikkunalasta saatavana kassalla – Helppo kiinnitys

__ Ikkunat, jotka huutavat huomiota__
Onko työympäristösi myymälä tai toimisto, jossa on suuret ikkunat tai lasiseinät? Ota nämä pinnat hyötykäyttöön ja mainosta alennusmyyntejä tai vaikkapa aukioloaikojasi rei’itettyjen ikkunatarrojen avulla. Näyttävät tarrat houkuttelevat ohikulkijoita pysähtymään ja katsomaan, mistä yrityksessäsi on kyse, ja ilostuttavat heidän ikkunaostoksiaan.

Tarrat kaikenlaisiin ikkunoihin
Tarrat sopivat erinomaisesti ohikulkijoiden katseiden kiinnittämiseen ympäri vuoden ja pitävät samalla ulkomaailman katseen ulkona. Mikrolävistysten ansiosta tarran läpi näkee sisäpuolelta, mutta ei ulkopuolelta, joten se varmistaa yksityisyyden vilkkailla kaduilla ja suojaa auringonvalolta. Lisäksi ne on helppo asettaa paikalleen. Kiinnität tarran puhtaaseen, kuivaan ikkunaan ja pyyhi ilmakuplat pois lastalla. Jos teet virheen, voit irrottaa tarran helposti ja kiinnittää sen uudelleen.

Intuitiivinen suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan rei'itetyn tarran? Valitse suuntaus ja muoto ja tutustu sitten yksilöllisten mallien valikoimaan löytääksesi juuri sinulle sopivan. Onko sinulla jo malli? Ei ole ongelma, lataa se palveluumme, ja me neuvomme sinut läpi prosessin. Kun olet tyytyväinen malliisi, me painamme ja lähetämme sen ammattimaisesti, jotta voit alkaa hyödyntää ikkunoitasi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit