Loading...

Levitä sanaa tuulenkestävällä jalkakäytäväkyltillä.

– Koko 1129 x 720 x 530 (K x S x L) mm – Mukana kaksi A1-kokoista repäisyn- ja vedenkestävää julistetta – Alumiini- ja teräskehys – Kaksi napsautettavaa kehystä suojilla – Kaksi pyörää ja kahva kuljetusta varten – Tuulen kestävyys jopa 90 km/h

– Tukevat, säänkestävät kyltit
Sääennusteesta riippumatta nämä kestävät kyltit hoitavat homman. Kylttisi ja viestisi seisovat tukevasti säässä kuin säässä jalkakäytävistä ja ulkotapahtumista pysäköintialueille ja rakennustyömaille. Aseta se myymälän, kuntosalin tai toimiston edustalle. Mukana on kaikki mitä asennukseen tarvitset: jalusta, kehys ja kaksi kaksisuuntaista repäisyn- ja vedenkestävää julistetta ulkokäyttöön.

Helppo asentaa ja siirtää
Kierrä kyltin vesijalustan korkki irti ja täytä se 17 litralla vettä tai hiekkaa. Tämä saattaa kuulostaa raskaalta, mutta jalustassa on kaksi pyörää ja kahva helpottamaan sen siirtämistä. Kuljeta kylttiäsi tapahtumien välillä tai kärrää se sisälle säilytystä varten. Julisteen paikalleen asettaminen on myös helppoa. Liu'uta juliste kehykseen ja napsauta paikalleen. Mukana tulevat myös häikäisynestosuojat, jotka suojaavat säältä.

Muokkaa ja tilaa muutamassa minuutissa
Oletko valmis suunnittelemaan jalkakäytäväkylttisi? Tutustu muokattavaan julistemallivalikoimaamme tai lataa oma mallisi palveluumme. Kun kaikki on valmista, painatamme julisteesi ammattitaidolla ja toimitamme tilauksesi sinulle. Säänkestävä kylttisi saapuu valmiina esittelemään viestiäsi ja kohtaamaan rankkasateet.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit