Siirry suoraan pääsisältöön

Ulkomainostelineet

Kestää tuulen, sateen ja lumen. Huono sää ei haittaa näitä alumiini- ja teräskylttejä. Tuulen kestävyys jopa 90 km/h. Onko sinulla kehys ja tarvitset vain julisteen? Tutustu julistekokoelmaamme tässä. Tarkastele tietoja

100 % taattu tyytyväisyys

– Koko 1 280 x 670 x 371 mm – Alumiini- ja teräskehys

  • Kaksi napsautettavaa kehystä suojilla – Neljä pyörää ja kahva kuljetusta varten – Alustaan mahtuu 17 litraa vettä tai hiekkaa – Tuulen kestävyys jopa 90 km/h

– Tukevat, säänkestävät kyltit

Sääennusteesta riippumatta nämä kestävät kyltit ovat mainio apu markkinointiin. Kylttisi ja viestisi seisovat tukevasti säässä kuin säässä jalkakäytävistä ja ulkotapahtumista pysäköintialueille ja rakennustyömaille. Mukana on kaikki mitä asennukseen tarvitset: alusta, kehys ja valitsemasi yksi tai kaksi julistetta.

Helppo asentaa ja siirtää

Täytä kyltin painoalusta kiertämällä sen korkki irti ja täyttämällä se enintään 17 litralla vettä tai hiekkaa. Tämä saattaa kuulostaa raskaalta, mutta alustassa on neljä pyörää ja kahva sen liikuttamisen helpottamiseksi. Kuljeta kylttiäsi tapahtumien välillä tai kärrää se sisälle säilytystä varten. Julisteen paikalleen asettaminen on myös helppoa. Liu'uta juliste kehykseen ja napsauta paikalleen. Mukana tulevat myös häikäisynestosuojat, jotka suojaavat säältä.

Muokkaa ja tilaa muutamassa minuutissa

Oletko valmis suunnittelemaan jalkakäytäväkylttisi? Tutustu muokattavaan julistemallivalikoimaamme tai lataa oma mallisi palveluumme. Kun kaikki on valmista, painatamme julisteesi ammattitaidolla ja toimitamme tilauksesi sinulle. Säänkestävä kylttisi saapuu valmiina esittelemään viestiäsi ja kohtaamaan rankkasateet.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit