Loading...

Rullatarrat

Vie tuotteidesi brändäys aivan uudelle tasolle ammattimaisilla tarroilla, joilla voi merkitä suuriakin määriä. Tutustu omiin tarpeisiin räätälöitäviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Muodot
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Siirtää brändisi täysin uudelle tasolle.

– 15 eri kokovaihtoehtoa. – Yksilöllisiä muotoja saatavilla. – 15 materiaalivaihtoehtoa. – 33 cm:n suuruinen tai halkaistu rulla (halkaisija 7,6 cm). – Kirkas neliväripainatus. – Tilausmäärät 100–5 000.

Lisää logosi mihin ikinä haluat

Etsitkö helppoa ja stressitöntä tapaa antaa yhtenäinen, ammattimainen ilme kasseille, purkeille, tölkeille, pulloille, pakkauksille ja muille tuotteille? Yksilöidyt rullatarrat sopivat mainiosti yrityksille, jotka käsittelevät suuria tuotemääriä. Laatu, mukavuus ja kustannustehokkuus – kaikki yhdessä.

Sisä- tai ulkokäyttöön

Valittavana on erilaisia materiaaleja, muotoja ja viimeistelyvaihtoehtoja. Oli kyse sitten kuiviin tuotteisiin tai nestepakkauksiin kiinnitettävistä tarroista, meiltä löydät tarvitsemasi. Saat lisätietoja napsauttamalla Vaihtoehdot-välilehteä. Tarrat toimitetaan rullalle kierrettynä, joten ne on helppo varastoida pieneen tilaan ja niiden käyttö on vaivatonta.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi

Siirrä oma mallisi palveluumme tai tutustu omiin tarpeisiin räätälöitävien mallipohjien valikoimaan, josta löytyy lukuisia muoto-, koko-, väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Suunnittelutyökalumme auttaa sinua jokaisessa vaiheessa. Jos tarvitset apua, voit halutessasi kääntyä suunnitteluammattilaisen puoleen. Kun olet työstänyt mallisi valmiiksi, huolehdimme tuotteen ammattimaisesta painatuksesta valitsemallesi materiaalille. Upeat yksilöidyt rullatarrat toimitetaan sinulle käyttövalmiina.

Niputetut rullatarrat

VistaPrintin valikoimassa on Rullatarrat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit