Siirry suoraan pääsisältöön

Rullatarrat

Vie tuotteidesi brändäys aivan uudelle tasolle ammattimaisilla tarroilla, joilla voi merkitä suuriakin määriä. Tutustu omiin tarpeisiin räätälöitäviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Muoto
Koko
Materiaali
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys
  • 15 kokovaihtoehtoa
  • Eri muotoja saatavilla
  • Upload & Go -suunnitteluprosessi
  • 15 materiaalivaihtoehtoa
  • 33 cm tai halkaistut rullat (halkaisija 7,6 cm)
  • Voimakas neliväripainatus
  • Tilausmäärä 100–5 000

Brändää mitä tahansa ja kaikkea

Etsitkö vaivatonta tapaa lisätä ammattimainen ja yhdenmukainen tyyli kasseihin, laatikoihin, purkkeihin, pulloihin ja muihin tuotteisiin? Rullatarrat sopivat mainiosti yrityksille, jotka käsittelevät suuria tuotemääriä. Laatu, mukavuus ja kustannustehokkuus – kaikki yhdessä.

Sisä- tai ulkokäyttöön

Voit valita erilaisista materiaaleista, muodoista ja viimeistelyvaihtoehdoista. Etsitpä sitten tarroja kuiviin tuotteisiin tai nesteisiin kiinnitettäviksi, saat lisätietoa napsauttamalla Vaihtoehdot-välilehteä. Tarrat toimitetaan rullalle kierrettynä, joten ne on helppo varastoida pieneen tilaan ja niiden käyttö on vaivatonta.

Intuitiivinen suunnitteluympäristö

Tutustu täysin muokattavaan mallivalikoimaamme. Meiltä löytyy myös juhlapyhäaiheisia vaihtoehtoja: joulutarrat, lumihiutaletarrat, juhlapyhäaiheiset tarrat ja muut. Kun olet valinnut suosikkisi, voit räätälöidä siitä mieleisesi lisäämällä siihen haluamasi yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta ja painatamme mallisi valitsemaasi materiaaliin. Upeat ja käyttövalmiit tarrat toimitetaan haluamaasi paikkaan.

Niputetut rullatarrat

VistaPrintin valikoimassa on Rullatarrat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit