Loading...

Luo katseenvangitsevat tuotepakkaukset kestävillä, muovisilla etiketeillä.

  • 15 kokovaihtoehtoa
  • Viisi muotovaihtoehtoa, mukaan lukien itse suunniteltu muoto
  • Neljä materiaalivaihtoehtoa
  • Uritettu rulla
  • Neliväripainatus
  • Tilausmäärä 100–5 000

Useampia materiaalivaihtoehtoja
Etsitkö tapoja piristää tuotepakkaustesi ulkonäköä? Muokattavilla muovietiketeillä merkitset kätevästi tuotteesi. Suunnittele läpinäkyviä tarroja, jotka sopivat tuotteisiisi ja tuovat samalla esiin logoasi, tai valitse niihin valkoinen tausta, jolla saat mallisi erottumaan. Jos olet rohkea, kokeile holografista etikettitaustaa.

Monipuoliset etiketit
Kestävästä ja vettähylkivästä materiaalista valmistetut yksilölliset muovitarrat helpottavat purkkien, laatikoiden, pussien ja muiden tuotteiden merkitsemistä. Niitä on saatavana eri kokoisina ja muotoisina, mukaan lukien malliisi sopiva itse suunniteltu muoto. Helposti irrotettavan taustan avulla etiketit pysyvät siisteinä.

Muokkaa, paina, toimita
Voit ladata oman logosi tai kuvasi suunnittelustudioomme ja aloittaa tuotteen muokkaamisen vaikka heti. Valitse etiketteihisi taustaväri ja muokattava tai vakiomuotoinen leikkauslinja. Kun mallisi suunnittelu on valmis, lähetä tilauksesi. Huomiota herättävät etiketit lähetetään sinulle käyttövalmiina. Jos sinulle tulee kysyttävää prosessin aikana, voit keskustella chatissa asiantuntijoidemme kanssa napsauttamalla ”Haluatko suunnitteluapua?” -painiketta suunnitteluikkunan alareunassa.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit