Loading...

Narureppu painatuksella

Suunnittele muokattavat narureput. Painata suosikkikuvasi, logosi tai muu haluamasi kuvio kirkkailla väreillä. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Kestävät kassit voimakkaan värisillä kokopainatuksilla

  • Vistan oma tuote
  • Kestävää 100 % polyesteriä nailonnaruilla
  • Kokopainatus sekä etu- että takapuolella
  • Pituus 45 cm x leveys 35 cm
  • Tilavuus 12 L

Koristelu: Neliväripainatus (värisublimaatiopainatus)

Hoito-ohjeet: Vain paikallispuhdistus. Emme suosittele konepesua, jotta painatus säilyisi pidempään.

Huomaa: Täytä koko painatusalue saadaksesi parhaat tulokset. Kaikki painatusalueen tyhjät kohdat näkyvät painotuotteessa valkoisina.

Tukeva ja käyttövarma
Reppu, joka kestää käyttöä. Narut ovat tukevat ja helppo käsitellä. Paksun materiaalin ansiosta narureppu on kokoelmamme kestävimpiä. Se on myös kevyt ja kokoon pakattava, joten se sopii kätevästi kouluun, tapahtumiin tai päivittäisten asioiden hoitamiseen.

Paljon muokkausvaihtoehtoja
Anna mielikuvituksesi lentää! Painata kauttaaltaan molemmille puolille kirkkailla väreillä. Lataa mitä tahansa suosikkikuvista yrityslogoihin ja paljon muuta. Esittele tyyliäsi liikkeellä ollessasi tai yllätä rakkaimpasi kauniilla ja käytännöllisellä lahjalla.

Helppo suunnitella
Interaktiivisen suunnittelustudiomme avulla repun personoiminen on helppoa ja hauskaa! Ja varmistaaksesi, että mallisi on juuri sopiva, voit esikatsella sitä ennen ostamista. Voit myös keskustella suunnittelutiimimme kanssa, jos tarvitset apua ideasi toteuttamiseen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit