Loading...

Lisää persoonallinen pakettikortti täydellistä loppusilausta varten.

  • Koko 85 x 55 mm
  • Valittavana viisi eri paperilaatua
  • Yksi- tai kaksipuolinen painatusvaihtoehto
  • Voimakas neliväripainatus
  • Tilausmäärät 100–2500
  • Valkoiset kirjekuoret ovat lisättävissä mukaan

Näppärä yksityiskohta paketteihisi
Haluatko viedä lahjapakkauksesi seuraavalle tasolle? Räätälöidyt pakettikortit auttavat luomaan viimeistellyn ilmeen pakkauksille, kasseille ja lahjoille. Ne sopivat moniin eri tarkoituksiin yksilöllisistä joulupakettikorteista tuotepakkauksen kiitoslappuihin.

Juuri oikea koko
Räätälöidyissä pakettikorteissa on tilaa nimelle, yrityksen logolle tai hauskalle kuviolle, kaikki kätevässä ja kompaktissa 85 x 55 mm:n koossa. Jokaisen lapun mukana tulee minikirjekuori, joka antaa tyylikkään loppusilauksen lahjoille ja muille paketeille.

Saumatonta viimeistelyä
Oletko valmis suunnittelemaan omat lappusi? Aloita selaamalla mallejamme, jotka ovat räätälöitävissä toiveittesi mukaisesti. Tarjolla on sekä yritys- että yksityiskäyttöön sopivia malleja. Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi verkkosuunnittelustudiossamme ja valita parhaiten sinulle sopivat vaihtoehdot. Tämän jälkeen painatamme ja pakkaamme yksilölliset pakettikortit ammattimaisesti. Tyylikkäät ja viimeistellyt kortit toimitetaan sinulle valmiina tekemään vaikutus.

VistaPrintin valikoimassa on Pakettikortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit