Loading...
 vaahtomuovilevylle painetut valokuvat

Vaahtomuovitaulut

Suunnittele kevyestä, kestävästä vaahtomuovista valmistettu oma taulu edullisesti juhliin, häihin tai kodin sisustusta täydentämään. Kuvien lataus palveluumme on helppoa. Voit ladata valokuvia myös Facebook-sivultasi tai matkapuhelimestasi. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Anna kotisi sisustukselle tai juhlatilalle persoonallinen ilme.

  • Saatavana viisi eri kokovaihtoehtoa.
  • Painatus 5 mm:n vaahtomuovilevylle.
  • Mattapinta.
  • Terävä neliväripainatus.

Mietitkö, miten huoneelle tai sisätilalle voisi antaa yksilöllisen ilmeen nopeasti ja vaivatta? Harkitse omien vaahtomuovitaulujen suunnittelemista. Voit painattaa kevyelle (mutta silti uskomattoman kestävälle) 5 mm:n vaahtomuovilevylle haluamasi valokuvan tai muun kuvion. Ilmeeltään moderneissa ja siisteissä vaahtomuovitauluissa on mattapinta, ja ne ovat edullinen tapa hankkia seinälle tauluja. Ne sopivat erityisen hyvin myös syntymäpäivien, vauvakutsujen ja muiden juhlien koristeiksi: vieraat voivat lisätä tauluun henkilökohtaisia viestejä, allekirjoituksen tai muuta, mikä tekee juhlakoristeesta säilyttämisen arvoisen muistoesineen.

Oletko valmis aloittamaan oman vaahtomuovitaulun suunnittelun? Valmistele haluamasi valokuva tai malli palveluumme siirtämistä varten. (Jos haluat käyttää kuvia Facebook-sivultasi tai kännykästäsi, autamme sinua lataamaan ne nopeasti.) Kun olet lisännyt haluamasi kuvan, voit viimeistellä suunnitelman lisäämällä mieleisesi yksityiskohdat ja valitsemalla sinulle sopivat tuotevaihtoehdot. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta – itse suunnittelemasi vaahtomuovitaulu painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Luomuksesi saapuu tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina käyttöön.

Vaahtomuovitaulu

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit