Loading...

Puutaulu

Tee suosikkivalokuvistasi ainutlaatuista vanhanaikaisen oloista taidetta. Kuvien lataus palveluumme on helppoa. Voit siirtää valokuvia myös Facebook-sivultasi tai matkapuhelimestasi. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Siirrä kuvasi palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Piristä kodin sisustus mukautetuilla puutauluilla.

  • Kuusi eri kokoa
  • 12 mm:n teksturoitu ja mattapintainen vanerilevy
  • Kevyt ja helppo ripustaa
  • Valokuvalaatuinen painatus

Haluatko lisätä tilaasi personallisuutta? Kokeile muokattavaa puutaulua. Voit esitellä suosikkikuviasi painettuna kevyelle mutta kestävälle 12 mm:n vanerilevylle. Puukylttimme tarjoavat teksturoitua pintaa, maalaismaista tunnelmaa ja luonnonläheistä seinätaidetta.

Suunnittele maalaistalotyylinen galleriaseinä yhdellä näyttävällä tuotteella tai kaikilla kuudella kokovaihtoehdollamme. Räätälöidyistä puukylteistä saa myös loistavia lahjoja ystäville ja perheenjäsenille.

Oletko valmis suunnittelemaan omat puukylttisi? Autamme sinua lataamaan haluamasi korkearesoluutioiset kuvat. Kuvia voi myös siirtää Facebookista tai matkapuhelimesta. Kun olet lisännyt haluamasi kuvat, voit viimeistellä ne mieleisilläsi yksityiskohdilla ja vaihtoehdoilla. Me huolehdimme lopusta ja painamme yksilölliset puukylttisi ammattitaidolla. Ne saapuvat tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina ripustettavaksi.

Puutaulut

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit