Siirry suoraan pääsisältöön

Puutaulu

Tee suosikkivalokuvistasi ainutlaatuista vanhanaikaisen oloista taidetta. Kuvien lataus palveluumme on helppoa. Voit siirtää valokuvia myös Facebook-sivultasi tai matkapuhelimestasi. Tarkastele tietoja
Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • Kuusi eri kokoa
  • 12 mm:n vanerilevy
  • Teksturoitu mattapinta
  • Kevyt ja helppo ripustaa
  • Valokuvalaatuinen painatus

Haluatko lisätä huoneeseen tai tilaan personallisuutta? Kokeile muokattavaa puutaulua. Voit esitellä suosikkikuviasi painettuna kevyelle (mutta kestävälle) 12 mm:n vanerilevylle. Viimeistelty pinta ja vanhanaikainen vaikutelma tekevät puutauluistamme ympäristöystävällisen tavan esitellä seinätaidetta.

Voit halutessasi muuttaa seinän ilmeen yhdellä taululla tai valita kolmesta eri koosta kootaksesi seinälle galleriamaisen asettelun. Lisäksi nämä voivat olla hieno lahjaidea, jolla voit yllättää läheisesi.

Oletko valmis suunnittelemaan oman puutaulusi? Autamme sinua lataamaan haluamasi korkearesoluutioiset kuvat. Kuvia voi myös siirtää Facebookista tai matkapuhelimesta. Kun olet lisännyt haluamasi kuvan, voit viimeistellä sen lisäämällä mieleisesi yksityiskohdat ja valitsemalla tarvitsemasi hienosäädöt. Me huolehdimme lopusta ja painamme puutaulun ammattitaidolla. Se saapuu tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina ripustettavaksi.

Puutaulut

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit