Yksilölliset joululahjaideat kaikille lahjalistallasi oleville

Arvioitu lukuaika: 4 minuuttia

​Jouluna on tärkeintä luoda yhteys läheisiin – joko henkilökohtaisesti tai postitse ajatuksella valittujen lahjojen ja joulutervehdysten muodossa. Yhdessä vietetty aika on nykyään myös kallisarvoisempaa kuin koskaan. Joulunaika onkin täydellinen hetki juhlistaa elämämme tärkeimpiä henkilöitä ja osoittaa, kuinka paljon he merkitsevät meille.

Joulusesongista on tulossa kiireinen, kuten aina. Vuodenvaihteen lähestyessä on suunniteltava monia juhlia ja ennen kaikkea hoidettava joululahjaostokset ajoissa. Kukapa haluaisi silti jonottaa jouluruuhkassa vain kaapatakseen hyllyltä mukaansa tusinatuotteita, jotka eivät heijasta lahjansaajan ainutlaatuisuutta millään tavalla? Miksi et siis tänä vuonna valitsisi henkilökohtaisia lahjoja? Osoita, että tunnet läheisesi ja ymmärrät heitä: lahjoita heille varta vasten suunniteltu lahja.

Näin huomaavaisen eleen ei välttämättä tarvitse olla vaikea tai aikaa vievä. On monta helppoa ja nopeaa tapaa, joilla voit hankkia uniikit ja yksilölliset lahjat kaikille läheisillesi. Osoita, että välität – ilman, että tehtävälistasi muut kohdat jäävät sen takia huomiotta.

Aloita lukemalla kätevä lista omiin tarpeisiin räätälöitävistä lahjoista. Sitten voit tutustua hauskoihin tapoihin, jotka auttavat suunnittelemaan täydelliset lahjat kaikille lahjalistallasi oleville.

  1. Fleece-peitot painatuksella
  2. Valokuvakirjat
  3. Painetut mukit
  4. Tyynyt omalla kuvalla
  1. Joulukortit
  2. Seinäkalenterit
  3. Canvas-taulut
  4. T-paidat

1. Omalla painatuksella varustettu fleece-peitto on sopiva lahja talvisesonkiin

Varmista, että herkästi paleleva ystäväsi pysyy lämpimänä joulunajan pakkasillakin: voit yksilöidä fleece-peiton painattamalla siihen hauskan tai sydäntä lämmittävän kuvan, joka tuo muistot lähelle. Neliväripainatuksella varustettu peitto on käytännöllinen mutta henkilökohtainen lahja, joka inspiroi kotoilemaan juhlapyhinä mukavasti peittoon kääriytyneenä. Onko kuvan valinta monista eri vaihtoehdoista hankalaa? Kätevillä mallipohjillamme voit helposti luoda valokuvakollaasin ja lisätä sitten oman tekstin.

2. Jaa suosikkikuvasi sinulle tärkeimmistä henkilöistä suunnittelemalla valokuvakirja

Voit juhlistaa vuoden iloisimpia – ja hassuimpia – tapahtumia omalla valokuvakirjalla. Viime vuosien aikana ”täydellisistä hetkistä” on tullut aiempaakin kallisarvoisempia. Mikset ikuistaisi näitä hetkiä uniikkiin valokuvakirjaan, joka kertoo elämäsi tärkeimmistä ihmisistä ja paikoista? Kun suunnittelet läheisillesi yksilöllisiä valokuvakirjoja, kallisarvoisista muistoista pääsevät nauttimaan kaikki.

3. Inspiroi ystävää tai työkaveria uniikilla kahvimukilla

Jos etsit sopivaa lahjaa energiselle ja aikaansaavalle ystävälle tai kollegalle, suunnittele varta vasten tälle tarkoitettu kahvimuki. Valitse kuva ystävän suosikkipaikasta, rakkaista perheenjäsenistä tai lemmikistä. Tämä hauska, ainutlaatuinen tapa juoda kahvit antaa hyvän alun päivään ja muistuttaa paremmin kuin mikään muu, miten paljon arvostat lahjansaajaa.

Vistaprintin vinkki

Lahjoitatko mukeja työntekijöille tai asiakkaille? Painata mukeihin yrityksen logo: näin brändisi pysyy lahjansaajan mielessä joka aamu vuoden ympäri.

4. Tee kotoilusta erityisen mukavaa omalla kuvalla varustetulla tyynyllä

Lahjoita omalla painatuksella varustettu tyyny – halutessasi voit lisätä valokuvan tyynyn kummallekin puolelle! Tämä on täydellinen tapa hyödyntää kuvia syntymäpäivistä, häistä, lomista ja perhetapahtumista niin, että rakkaat muistot pysyvät kaikkien mielessä ja kuvia voi ihailla joka päivä.

5. Lähetä joulukortti, joka on suunniteltu vain vastaanottajaa varten

Lähetä lämmin joulutervehdys ajatuksella valitulla ja itse suunnitellulla kortilla. Joulukortit voi räätälöidä mieleisekseen lukemattomilla viimeistelyvaihtoehdoilla, kuten hopeisella foliopainatuksella tai pykäreunoilla. Siksi kortit ovat helppo ja edullinen tapa levittää joulumieltä ja luoda yhteys läheisiin silloinkin, kun heitä ei voi tavata henkilökohtaisesti.

6. Itse suunnitellulla seinäkalenterilla lahjoitat hyvää mieltä koko vuoden ympäri

Seinäkalentereilla osoitat läheisillesi, että he ovat aina mielessäsi. Kalenteriin ei tarvitse valita vain lasten kuvia – päästä luovuutesi valloilleen ja lisää kallisarvoisten muistojen sekaan kauniita kuvioita, mietelauseita, maisemakuvia, sisäpiirivitsejä ja hauskoja otoksia omasta porukastasi. Tämä käytännöllinen lahja auttaa koristelemaan seinäpinnat tyylillä.

7. Tee lasten piirroksista canvas-tauluja

Lapset luovat mahtavia taideteoksia, joiden esille laittaminen voi kuitenkin olla hankalaa – ellet sitten halua teipata taidonnäytteitä jääkaapin oveen. Ota siis lasten piirroksista valokuva tai skannaa ne digitaalisesti. Näin voit tehdä teoksista kolmiulotteisia canvas-tauluja. Nämä yksilölliset taulut ovat lämminhenkinen ja uniikki lahja lasten huoltajille, isovanhemmille, tädille, sedille, ystäville ja muille läheisille. Ja ajattele, miten hienolta lapsesta tuntuu, kun hän näkee piirroksensa esillä seinällä!

8. Suunnittele päälle puettava valokuvalahja – T-paita!

Luo täysin uniikki T-paita ystävälle, sukulaiselle, kollegalle tai kenelle tahansa läheiselle. Lasten valokuvalla varustettu T-paita on hieno lahja isovanhemmille, ja kuka tahansa lemmikinomistaja ilahtuu varmasti paidasta, johon on painettu rakkaan lemmikin kuva. Vaihtoehtoisesti voit muistella kulunutta vuotta humoristisesta näkökulmasta. Olitko parhaan ystäväsi kanssa hauskalla matkalla, tai vietittekö unohtumatonta peli-iltaa kotona? Suunnittele T-paita, jonka painatus tuo nuo hetket takaisin mieleen. Menikö siskosi naimisiin? Valitse jokin hääkuvista tai otos polttarimatkalta.