Loading...

Tee jääkaapistasi nostalgian tyyssija kuvasarjamagneeteilla.

– 55 x 200 mm

 • 0,6 mm:n paksuinen joustava magneettitausta – Yhteen magneettiliuskaan mahtuu neljä valokuvaa – Kukin pakkaus sisältää neljä magneettiliuskaa. – Painatus reunasta reunaan

Muistot, jotka pysyvät
Haluatko kestävää huomiota? Kuvasarjamagneetit tekevät jääkaapistasi paikan muistoille, olipa kyseessä sitten lahja läheisille tai muistutus ikimuistoisesta lomasta tai erityisestä tapahtumasta, kuten häistä ja muista juhlista. Kuvasarjamagneetit ovat monipuolinen lahja, joka tuottaa paljon iloa.

Ota kuva, tulosta se ja jaa eteenpäin
Kullekin 55 x 200 mm:n liuskalle mahtuu jopa neljä eri kuvaa, ja ne toimitetaan kätevästi neljän liuskan pakkauksissa. Se tarkoittaa, että voit ottaa jopa 16 valokuvaa tallentaaksesi erityisen hetken. Nämä sisäkäyttöön tarkoitetut magneetit ovat hauska valinta kodin sisustukseen tai sydäntä lämmittäväksi lahjaksi. Niiden avulla voit ikuistaa tärkeitä hetkiä ja asettaa ne tyylikkäästi esille.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis personoimaan oman kuvasarjamagneettisi? Lataa mallisi verkkostudioomme, jossa voit lisätä siihen haluamasi elementit. Jätä loppu meille. Me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Yksilölliset kuvasarjamagneetit toimitetaan perille tyylikkäinä ja valmiina asetettaviksi haluamaasi paikkaan.

Asiakasarvostelut

1 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  0
 • 4 tähteä
  1
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0


1 asiakasta on arvostellut tuotteen

Edullinen lahja

15. jouluk. 2023 | Külli | Verified Buyer

Printti ei ollut niin hyvä kun olisin toivonut

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei, kiitos palautteestasi. Olisitteko yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta he voivat ratkaista ongelman printin suhteen. Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse 0800 145 724 ja he auttavat sinua varmasti. Kiitos jo etukäteen ja mukavaa joulun odotusta. -VistaPrintin tiimi


Näytetään arvostelut 1-1

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit