Loading...

Tee jääkaapistasi nostalgian tyyssija kuvasarjamagneeteilla.

– 55 x 200 mm

  • 0,6 mm:n paksuinen joustava magneettitausta – Yhteen magneettiliuskaan mahtuu neljä valokuvaa – Kukin pakkaus sisältää neljä magneettiliuskaa. – Painatus reunasta reunaan

Muistot, jotka pysyvät
Haluatko kestävää huomiota? Kuvasarjamagneetit tekevät jääkaapistasi paikan muistoille, olipa kyseessä sitten lahja läheisille tai muistutus ikimuistoisesta lomasta tai erityisestä tapahtumasta, kuten häistä ja muista juhlista. Kuvasarjamagneetit ovat monipuolinen lahja, joka tuottaa paljon iloa.

Ota kuva, tulosta se ja jaa eteenpäin
Kullekin 55 x 200 mm:n liuskalle mahtuu jopa neljä eri kuvaa, ja ne toimitetaan kätevästi neljän liuskan pakkauksissa. Se tarkoittaa, että voit ottaa jopa 16 valokuvaa tallentaaksesi erityisen hetken. Nämä sisäkäyttöön tarkoitetut magneetit ovat hauska valinta kodin sisustukseen tai sydäntä lämmittäväksi lahjaksi. Niiden avulla voit ikuistaa tärkeitä hetkiä ja asettaa ne tyylikkäästi esille.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis personoimaan oman kuvasarjamagneettisi? Lataa mallisi verkkostudioomme, jossa voit lisätä siihen haluamasi elementit. Jätä loppu meille. Me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Yksilölliset kuvasarjamagneetit toimitetaan perille tyylikkäinä ja valmiina asetettaviksi haluamaasi paikkaan.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit