Loading...

T-paidat

Erotu joukosta erimallisilla, -tyylisillä ja -värisillä T-paidoilla.

11 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
11 tulokset-

T-paitojen painaminen on nyt helppoa.

Suunnittele oma T-paitasi VistaPrintin avulla:

1. Valitse tyylisi

Painetut T-paitamme ovat mitä mainioimpia mainoslahjoja. Jos haluat suunnitella tiimin jäsenillesi yhtenäisen tyylin, brodeeratut, 100-prosenttisesta puuvillasta valmistetut T-paitamme sopivat siihen täydellisesti.

2. Valitse hihojen pituus

Valikoimassamme on sekä lyhyt- että pitkähihaisia malleja, joista voit valita tarpeisiisi ja vuodenaikaan parhaiten sopivan vaihtoehdon.

3. Lisää paidan kuva tai teksti

Kun olet valinnut suosikkipaitasi ja tilattavan määrän, suunnittele T-paita lataamalla sovellukseen haluamasi kuva tai logo. Tutustu suosittuihin T-paitoihimme, jos tarvitset eri tyyleihin ja eri aloille sopivia valmiita malleja.

4. Esikatsele malliasi ja näytä se myös muille

Kun olet viimeistellyt yksilöllisen T-paitasi, voit esikatsella suunnittelemaasi mallia. Halutessasi voit myös tallentaa mallin ja jakaa sen kollegoiden tai ystävien kanssa ennen ostopäätöksen tekemistä.

Usein kysyttyä

Materiaalivaihtoehdot ovat puuvilla, sekoite ja polyesteri. Pehmeät T-paitamme on valmistettu 100-prosenttisesta rengaskehrätystä puuvillasta, joka on pehmeältä tuntuvaa hengittävä materiaali. Valikoimaamme kuuluu myös brändättyjä T-paitoja, jotka on valmistettu urheilukankaasta. Kangas imee itseensä kosteutta lisäten siten paidan käyttömukavuutta.

Totta kai. Suunnittele oma T-paitasi lataamalla mallisi T-paidan etuosaan. Sen jälkeen voit lisätä siihen muita yksilöityjä elementtejä, kuten tekstiä. Joihinkin T-paitoihin saa painatuksen myös kääntöpuolelle.

Neliväripainetuille paidoille ja useimmille brodeeratuille T-paidoille ei ole minimitilausmäärää. Yksiväripainatuksella varustettuihin T-paitoihin sovelletaan minimitilausmäärää.

Materiaalivaihtoehdot ovat akryyli, puuvilla ja polyesteri. Pehmeät T-paitamme on valmistettu 100-prosenttisesta rengaskehrätystä puuvillasta, joka on pehmeältä tuntuvaa hengittävää materiaalia. Valikoimaamme kuuluu myös T-paitoja, jotka on valmistettu urheilukankaasta. Kangas imee itseensä kosteutta lisäten siten paidan käyttömukavuutta.

Käännä paita nurinpäin ja pese se koneessa kylmällä vedellä. Käytä klooritonta valkaisuainetta. Älä kuivaa paitaa kuivausrummussa. T-paitasi pysyy täydellisenä, kunhan et silitä sen koristeltua aluetta.