T-paidat

Erotu joukosta erimallisilla, -tyylisillä ja -värisillä T-paidoilla.

11 tulosta
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin

11 tulosta


T-paitojen painaminen on nyt helppoa.

Suunnittele oma T-paitasi VistaPrintin kanssa:

1. Valitse tyylisi

Painetut T-paitamme ovat mitä mainioimpia mainoslahjoja. Jos haluat suunnitella tiimin jäsenillesi yhtenäisen tyylin, brodeeratut, 100 % puuvillaiset T-paitamme sopivat siihen täydellisesti.

2. Valitse hihojen pituus

Valikoimassamme on sekä lyhyt- että pitkähihaisia malleja, joista voit valita parhaiten tarpeisiisi ja vuodenaikaan sopivan vaihtoehdon.

3. Lisää T-paidan malli

Valittuasi suosikkipaitasi ja tilattavan määrän, suunnittele T-paita lataamalla sovellukseen haluamasi kuva tai logo. Tutustu suosittuihin T-paitoihimme, jos tarvitset eri tyyleihin ja eri aloille sopivia valmiita malleja.

4. Esikatsele omaa malliasi ja jaa se muiden katsottavaksi

Viimeisteltyäsi yksilöllisen T-paitasi, voit esikatsella suunnittelemaasi mallia ja halutessasi myös tallentaa mallin ja jakaa sen kollegoiden tai ystävien kanssa ennen ostopäätöksen tekemistä.

Usein kysyttyä

VistaPrintin T-paitojen aikuisten koot ovat XXS—5XL. Saatavana on myös lasten kokoja. Voit tarkistaa kunkin koon tarkat mitat välilehden kokotaulukosta, jonka löydät valitsemasi T-paidan sivulta.

Totta kai. Suunnittele oma T-paitasi lataamalla mallisi T-paidan etuosaan. Sen jälkeen voit lisätä siihen muita yksilöityjä osia kuten tekstiä. Joissakin T-paidoissa painatuksen saa myös kääntöpuolelle.

Neliväripainatuksille ja useimmille brodeeratuille T-paidoille ei ole minimitilausmäärää. Yksivärisiin, painettuihin T-paitoihin sovelletaan minimitilausmäärää.

Materiaalivaihtoehdot ovat akryyli, puuvilla ja polyesteri. Pehmeät T-paitamme on valmistettu 100 % rengaskehrätystä puuvillasta, joka on hengittävämpää materiaalia ja tuntuu pehmeämmältä. Valikoimaamme kuuluu myös T-paitoja, jotka on valmistettu urheilukankaasta. Kangas imee itseensä kosteutta lisäten siten paidan käyttömukavuutta.

Käännä paita nurinpäin ja pese se koneessa kylmällä vedellä. Käytä klooritonta valkaisuainetta. Älä kuivaa paitaa kuivausrummussa. T-paitasi pysyy täydellisenä, kunhan et silitä sen koristeltua aluetta.