Loading...

Lahjakortit

Tavoittele uusia asiakkaita tai piristä vanhoja asiakassuhteita yksilöllisillä lahjakorteilla. Ne sopivat erinomaisesti kanta-asiakasohjelmiin, joululahjoiksi ja moneen muuhun. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Paperilaatu
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Kannusta asiakkaita palaamaan takaisin ja auta heitä levittämään sanaa yrityksestäsi lahjakorttien avulla.

  • UUTTA: Pellava, luonnonvalkoinen pinnoittamaton tai helmiäishohtoinen paperi
  • Koko 210 x 95 mm
  • Kuusi paperivaihtoehtoa
  • Yksi- tai kaksipuolinen painatusvaihtoehto
  • Saatavana valkoisia tai värillisiä kirjekuoria
  • Tilausmäärä 10–20 000

Etsitkö uutta tapaa mainostaa ravintolaasi, kauppaasi tai salonkiasi? Harkitse yksilöllisten lahjakorttien suunnittelemista. Tämä kätevä lahjaidea on myös tehokas markkinointitapa: kanta-asiakkaat voivat antaa yksilöllisiä lahjakortteja lahjoiksi syntymäpäivinä, vuosipäivinä tai vaikkapa jouluna. Ne ovat loistava tapa muuttaa erilaiset juhlat tilaisuuksiksi mainostaa yritystäsi.

Aloita tutustumalla valikoimaamme räätälöityjä lahjakorttimalleja, mukaan lukien vaihtoehdot tietyille toimialoille. (Onko sinulla jo oma käyttövalmis malli? Hyödynnä mallinlataustoimintoamme.) Kun olet löytänyt suosikkilahjakorttimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen tärkeät tiedot ja sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Me huolehdimme lopusta. Lahjakorttisi toimitetaan sinulle tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina eteenpäin annettaviksi.

lahjakortin malli

VistaPrintin valikoimassa on Lahjakortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit