Siirry suoraan pääsisältöön

Lahjakortit

Muuta asiakkaasi parhaiksi mainostajiksesi tämän nokkelan markkinointityökalun avulla. Tutustu omiin tarpeisiin räätälöitäviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja Tarkastele tietoja
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • Koko 210 x 95 mm
  • 3 paperivaihtoehtoa
  • Yksi- tai kaksipuolinen painatus
  • Värillisten tai valkoisten kirjekuorien tilausmahdollisuus
  • Tilausmäärät välillä 10–20 000

Etsitkö uutta tapaa mainostaa ravintolaasi, kauppaasi tai salonkiasi? Harkitse yksilöllisten lahjakorttien suunnittelemista. Tämä kätevä lahjaidea on myös tehokas markkinointimenetelmä: uskolliset asiakkaasi voivat tehdä syntymäpäivistä, vuosipäivistä ja muista juhlista tilaisuuksia mainostaa yritystäsi.

Oletko valmis luomaan omasi? Aloita tutustumalla valikoimaan postikorttimallejamme, jotka ovat räätälöitävissä täysin toiveidesi mukaisesti. Tarjolla on myös tiettyjä aloja varten mukautettuja malleja. (Onko sinulla jo oma käyttövalmis malli? Hyödynnä mallinlataustoimintoamme.) Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä kaikki tärkeät tiedot ja yksityiskohdat ja valitsemalla vaihtoehdot, jotka sopivat sinulle parhaiten. Me huolehdimme lopusta. Lahjakorttisi toimitetaan sinulle tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina annettaviksi eteenpäin.

lahjakortin malli

VistaPrintin valikoimassa on Lahjakortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit