Loading...

Pakkaa tuotteesi tyynyrasioihin lahjojen tapaan.

  • 11 eri kokoa
  • Kolme laminointivaihtoehtoa
  • Taitettavat, limittäiset läpät
  • Koko alueen neliväripainatus
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Esillepano on ensiarvoisen tärkeää
Etsitkö tapaa tehostaa pakkaustapaasi? Tutustu yksilöllisiin tyynyrasioihimme, jotka antavat ripauksen hienostuneisuutta niihin laittamiisi tavaroihin, olipa kyseessä sitten ostettu tuote tai lahja. Niiden tyylikäs ulkomuoto sopii hyvin koruihin, makeisiin, vaatteisiin ja muihin lahjoihin ja lisää samalla hienostuneisuutta brändisi rinnalle. Helposti koottavilla, painetuilla tyynyrasioilla voi tehdä vaikutuksen asiakkaisiin ja ystäviin.

Laaja valikoima
Kestävä laminoitu paperi ja pehmeä, samettinen viimeistely takaavat rasialle miellyttävän ulkomuodon ja tarjoavat samalla tehokkaan suojan tuotteille. Ainutlaatuisen muotonsa ansiosta tyynyrasiat erottuvat perinteisemmistä pakkauksista. Niistä on saatavana kolme erilaista laminointityyliä, eloisa, koko alueen neliväripainatus ja 11 eri kokoa, joten löydät varmasti brändillesi sopivan tyynyrasian.

Yksinkertainen suunnitteluprosessi
Oletko valmis luomaan brändätyt tyynyrasiat? Tutustu ensin toiveidesi mukaan muokattavien mallipohjien valikoimaamme tai lataa oma mallisi palveluumme. Lisää muokattavat yksityiskohdat, kuten teksti, logo, värit jne., ja anna meidän hoitaa loput. Rasiat painetaan, pakataan ja lähetetään ammattimaisesti, valmiina ilahduttamaan vastaanottajan päivää.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit