Loading...

Yllätä ja ilahduta asiakkaitasi samalla kun brändisi erottuu vetolaatikoiden avulla.

– Yhdeksän kokovaihtoehtoa – Kaksi eri pahvilaatua – Kolme viimeistelyvaihtoehtoa – Painatus saatavana myös sisäpuolelle – FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Turvallinen, ulosvedettävä pakkaus
Tarjoa asiakkaillesi "suuri paljastushetki" ja anna brändisi erottua muista. Vetolaatikoissa on tulitikkulaatikon tyylinen avausaukko, joka lisää pakkaukseen ainutlaatuisen elementin ja tekee sen avaamisesta hauskan kokemuksen. Saatavana yhdeksän kokoa ja kolme laminointivaihtoehtoa, yksilölliset vetolaatikot ovat loistava tapa esitellä laadukkaita koruja ja asusteita, suklaata, käsintehtyjä saippuoita ja paljon muuta.

Yksilöllinen brändäys sisä- ja ulkopuolelle
Sekä pinnoitetut että pinnoittamattomat pahviset vetolaatikot on valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista, ja niissä on avoimet päät helppoa avaamista ja sulkemista varten. Eri koko- ja viimeistelyvaihtoehtojen avulla voit luoda täysin toiveidesi mukaisen pakkauksen, jonka avaamista asiakkaat eivät jaksa odottaa ja jota asiakkaasi esittelevät mielellään varmasti myös muille. Ja kun koko ulkopuoli on käytettävissä neliväripainatusta varten, sinulla on paljon tilaa tuoda esiin brändisi ulkoasua.

Helppo suunnittelukokemus
Aluksi voit muokata haluamaasi mallipohjaa galleriastamme tai ladata oman logosi. Lisää yksilölliset yksityiskohdat, kuten taustat, värit tai teksti, luodaksesi huomiota herättävän mallin. 3D-studiomme avulla mallisi on helppo muokata juuri oikeanlaiseksi. Näet sen joka kulmasta ja varmistaudut siitä, että se näyttää hyvältä ennen painatusta. Kun olet valmis, toimitamme vetolaatikot sinulle valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit