Loading...

Vetolaatikot

Tee pakkauksen avaamisesta unohtumaton elämys yksilöllisten vetolaatikoiden avulla. FSC®-sertifioitu tuote. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko (L x K)
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

Anna pakkauksillesi elegantti ja laadukas ulkoasu hyödyntämällä avattavia laatikoita.

  • 9 kokovaihtoehtoa
  • 2 eri pahvilaatua
  • 3 viimeistelyvaihtoehtoa
  • Painatus saatavilla myös sisäpuolelle
  • FSC®-sertifioitu tuote: valmistettu vastuullisesti tuotetusta puumateriaalista

Vankka, ulos liukuva pakkausmalli
Haluatko lisätä jotakin erityistä tuote- tai lahjapakkauksiisi? Pahvista valmistetuista vetolaatikoissamme on sama rakenne kuin tulitikkuaskeissa: niissä on molemmista päistä avoin ulkopuoli sekä erillinen sisälaatikko. Tämän ainutlaatuisen designin ansiosta voit varmistaa, että tuotteesi “unboxing”-elämys on entistäkin ikimuistoisempi tapahtuma. Olivatpa omat tuotteesi sitten vaikkapa koruja, luomusuklaata tai käsintehtyä saippuaa, nämä pakkaukset sopivat joka käyttöön.

Oma brändisi näkyvissä pakkauksen sisä- ja ulkopuolella
Klassiset ja premium-malliset pahvirasiamme on valmistettu vastuullisesti tuotetuista materiaaleista. Laatikot on helppo avata ja sulkea. Eri koko- ja viimeistelyvaihtoehtojen avulla voit luoda täysin toiveidesi mukaisen pakkauksen, jonka avaaminen on tapaus ja jota asiakkaasi esittelevät varmasti mielellään myös ystävilleen ja perheelleen. Ja koska painatus on lisättävissä myös pakkauksen sisäpuolelle, voit luoda kokonaisvaltaisen upeasti brändätyn ulkoasun.

Helppo suunnitella
Oletko valmis luomaan oman vetolaatikkopakkauksesi? Pahvisen vetolaatikon luominen on vaivatonta 3D-suunnittelustudiomme ansiosta. Ladattuasi haluamasi logon tai kuvan voit lisää laatikkoon muut yksityiskohdat, kuten taustat, kuviot ja mallit. Näin voit luoda laatikollesi omintakeisen ja huomiota herättävän tyylin. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Yksilöidyt vetolaatikkopakkauksesi saapuvat tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit