Loading...

Viimeistele pakkaus muutamassa minuutissa käyttämällä brändättyjä kartonkietikettejä.

  • 2 kokovaihtoehtoa
  • Haluttaessa mukana ripustusreiät
  • Kestävää kartonkia (380 g/m²)
  • Painatus vain ulkopintaan
  • Pussit eivät sisälly mukaan

Yksinkertainen ja toimiva pakkaus
Kaipaatko nopeaa ja helppoa tapaa sulkea tuotepussit ja luoda brändiisi sopivan ilmeen? Tai ehkä sinulla on meneillään kausialennusmyynti ja haluat antaa tuotteillesi näyttävän ulkoasun? Pussin kartonkietiketit saattavat olla juuri etsimäsi tarvike. Nämä pussinsulkijat ovat myös kätevä tapa laittaa esille yhteystiedot tai muita tietoja yrityksestä, tuotteesta tai sen ainesosista.

Ihanteellinen vähittäiskauppaan ja sähköiseen kaupankäyntiin
Pussien kartonkietikettejä on saatavilla kahdessa eri koossa ja joko ripustusrei'illä tai ilman. Ne ovat ihanteellisia monille erilaisille tuotteille, kuten pienille muotiasusteille, leivonnaisille ja välipaloille tai jopa kosmetiikalle. Jos teet itse kotitekoisia tuotteita käsin, anna pakkauksille ammattimainen viimeistely pussien kartonkietiketeillä. Niiden avulla tuotteesi ovat valmiita myytäväksi verkossa tai suoraan omasta torikojustasi tai muusta myyntipisteestä.

Lataa malli
Aloita lataamalla haluamasi kuva tai logo käyttämällä oman mallin siirtotoimintoa. Tämän jälkeen voit jatkaa sen muokkausta ja lisätä mukaan haluamasi yksityiskohdat. Me painatamme tilauksesi ja toimitamme sen sinulle pian. Tämän jälkeen myynti voi alkaa!

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit