Loading...

Suojaa kirjoja ja mainosta brändiäsi kirjapakkauksilla

  • Saatavilla 3 kokoa
  • 1,8 mm:n E-aaltopahvia
  • Neliväripainatus sisä- ja ulkopuolella
  • Avataan keskeltä
  • Kierrätettävä

Mainoslaatikko, joka suojaa
Lähetitpä sitten kirjoja ja aikakauslehtiä tai muita litteitä esineitä, kuten vaatteita tai kalentereita, kirjalaatikkomme ainutlaatuinen avautuva sinetti tekee laatikon avaamisesta elämyksen. Voit parantaa asiakaskokemusta muutamalla henkilökohtaisella yksityiskohdalla – kauniilla kiitosviestillä tai pienillä koristeilla, kuten tarroilla tai kirjanmerkeillä – ja laatikot ovat valmiina piristämään jonkun päivää.

Hanki juuri oikeanlainen laatikko
Laatikot on valmistettu kierrätettävästä valkoisesta tai ruskeasta E-aaltopahvista, ja niissä on kirkas neliväripainatus sekä sisä- että ulkopuolella. Ne ovat loistava tapa lähettää muutakin kuin vain kirjoja. Valittavana on kolme eri kokoa, joten logolle, ainutlaatuiselle painatukselle tai viestille on runsaasti tilaa. Vielä parempaa on, että helposti suljettavat ja avattavat laatikkomme ovat sekä uudelleenkäytettäviä että kierrätettäviä, joten pakkauksillesi on käyttöä myös ensikäytön jälkeen.

Helppo suunnitteluprosessi
Oletko valmis tilaamaan? Valitse vain koko ja pahvin väri ja lataa sitten mallit järjestelmään. Voit muokata mallia niin paljon kuin haluat, ja voit jopa pyytää suunnittelun ammattilaisista auttamaan sinua luomaan jotain todella ainutlaatuista. Me hoidamme loput ja painamme, pakkaamme ja toimitamme sinulle lopputuotteen ammattitaidolla. Yksilölliset kirjapakkaukset toimitetaan hetkessä, valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit