Loading...

Vedellä liimautuva pakkausteippi

Tee paketeista ja toimituksista markkinointimahdollisuuksia vedellä aktivoituvan pakkausteipin avulla. Tutustu muokattaviin malleihin ja vaihtoehtoihin. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Suojaa lähettämäsi pakkaukset ja mainosta yritystäsi brändätyllä teipillä.

– Helppokäyttöinen kumiteippi vesiaktivoituvalla liimalla – Kaksi paperilaatuvaihtoehtoa – Leveys 5 cm, pituus joko 30 m tai 90 m – Vahvistettu teippi suojaa varkauksilta ja peukaloinnilta – Käyttöohjeet alla

Käytä toiveidesi mukaan painettua pakkausteippiä brändättyjen kirjekuorien, laatikoiden ja muiden pakkausten sulkemiseen ennen niiden lähetystä asiakkaille. Saatavana ruskeana tai valkoisena kraft-paperina. Pakkausteipin liima on kasvipohjaista ja vedellä aktivoituvaa. Ympäristöystävällinen ja helppokäyttöinen teippimme antaa logollesi laadukkaan ilmeen. Vahvistettu materiaali pitää pakettisi turvassa varkauksilta tai peukaloinnilta.

Brändätyn pakkausteippimme käyttö on helppoa. Tarvitset vain märän sienen, jonka avulla voit aktivoida liiman ja kiinnittää teipin laatikkoosi tai kirjekuoreesi. Omalla painatuksella varustetun teipin suunnittelu on kätevää. Aloita valitsemalla teipin pituus ja suuntaus ja selaa sitten malligalleriaamme tai käytä omaa mallia. Toimitamme pakkausteipin käyttövalmiina.

Käyttöohje

Kiinnitä pakkausteippi nopeasti ja helposti alla olevien ohjeiden mukaan.

1. MITTAA JA LEIKKAA Mittaa haluamasi pituinen pala teippiä ja leikkaa se saksilla.

2. KOSTUTA Vedä kosteaa sientä teipin painamatonta puolta pitkin.

3. KÄYTÄ Nyt kun teippi on leikattu ja liimapinta aktivoitu, paina teippi huolellisesti haluamaasi kohtaan, kunnes se kiinnittyy pakkaukseen tai kirjekuoreen.

Katso lisää vinkkejä oppaastamme miten luoda erottuva tuotepakkaus.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit