Loading...

Pidä tuotteesi tuoreina ilmatiiviissä pystypusseissa, joihin voi lisätä brändin logon ja muun painatuksen.

– 12 kokoa – Saatavana kiiltävä-, matta- tai soft touch -pintainen viimeistely – Valittavana uudelleensuljettava pussinsuljin ja ripustusreikävaihtoehdot – Pystymalli – Neliväripainatus etu-, taka- ja pohjaosaan

Huomaa: Jotta voit tutustua kaikkiin pussikokoihin ja -materiaaleihin sekä laminointi- ja tarvikevaihtoehtoihin, lue eri vaihtoehdot esittelevä osio.

Kuumasaumatut pystypussit erottuvat edukseen
Haluatko pakata tuotteesi tavalla, joka saa ne erottumaan edukseen? Yksilöidyt pystypussimme suojaavat tuotettasi ja näyttävät tyylikkäiltä. Jokainen kevyt, joustava ja monikerroksinen pussi pitää tuotteesi tuoreina ilmatiiviissä pakkauksessa, johon ei pääse kosteutta. Huomion kiinnittävällä neliväripainatuksella varustetut pussit mahdollistavat parhaan mahdollisen pakkauksen suunnittelun tuotteille, ja eri muoto- ja kokovaihtoehtoja on paljon.

Eri vaihtoehdot kiinnittävät huomion pakkaukseesi
Pakkauksen ilmeeseen vaikuttavat oman painatuksen lisäksi muutkin seikat, kuten saatavilla olevat pussimateriaalit. Myytkö houkuttelevan näköisiä makeisia? Valitse läpikuultava materiaali, jossa on sisällön paljastava kurkistusikkuna. Tarjoatko asiakkaille teetä tai kahvia? Metallipintainen pussi vastaa toimialan standardien vaatimuksia. Lisäksi valikoimaan kuuluu monia eri viimeistelyvaihtoehtoja ja lisätarvikkeita pusseja varten. Jos haluat lisätietoja eri vaihtoehdoista, voit lukea eri vaihtoehdot esittelevän osion tai usein kysytyt kysymykset.

Helppo suunnitella
Kun olet valmis aloittamaan pussien suunnittelun, voit valita seuraavista vaihtoehdoista: Voit ladata oman painatusmallisi, tutustua muokattaviin malleihimme tai antaa ammattisuunnittelijamme luoda ainutlaatuisen mallin vain sinua varten. Voit tarkistaa mallin 3D-näkymässä varmistaaksesi, että se on oikeanlainen. Sen jälkeen me huolehdimme lopusta (muista kuitenkin poistaa mahdolliset leikkausviivat, etteivät ne päädy painettavaksi). Pystypussit toimitetaan sinulle valmiiksi painettuina ja ylhäältä avattuina. Täytä pussi ja käytä kuumasaumausta sulkeaksesi sen tiiviisti. Sen jälkeen tuote onkin valmis tekemään vaikutuksen asiakkaaseen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit