Loading...

Vihkimistilaisuus ja vastaanotto

Toteuta omat unelmahääsi. Suunnittele unohtumaton päivä hyödyntäen koristeluelementtejä, jotka ovat sekä upeita että edullisia.
 
 
 
 
 
 
 
 
Me katamme kaikki häätarvikkeisiin liittyvät tarpeesi
Löydät näyttäviä tarvikkeita suunnittelun kaikkiin vaiheisiin – esimerkiksi kauniit kutsukortit, kiitoskortit ja paljon muuta.
Selaa kaikkia hääaiheisia tuotteita

Tutustu toiveidesi mukaan suunniteltuihin hääkoristeisiin ja muihin tarvikkeisiin, jotka tuovat visiosi eloon.

Kun kyseessä on ikimuistoisen tärkeä päiväsi, pienilläkin yksityiskohdilla on suuri merkitys. Tästä syystä VistaPrint tarjoaa laadukkaita hääkoristeita ja -materiaaleja kaikille budjeteille. Näin voit suunnitella täydellisen päivän itsellesi sopivaan hintaan. Tarvitsetpa hääpöytäkoristeita tai vieraiden mukaan annettavia pikkulahjoja, löydät valikoimistamme kaikki tarvikkeet, jotka muuttavat häidesi paikan taianomaiseksi ympäristöksi.

Tiimimme luo tarkoin mietittyjä malleja jokaiseen makuun. Tällä tavoin voit lisätä mukaan omat persoonalliset silauksesi koko seremonian ja vastaanoton ajan. Boheemi, klassinen, minimalistinen, ylellinen – löydät kaikki nämä tyylit ja paljon muuta valikoimistamme.

Ymmärrämme, että sinulle tärkeää tuntea häiden mukailevan henkilökohtaista makuasi ja oman ja puolisosi rakkaustarinaa. Jos et löydä etsimääsi (tai jos näet joitakin tarvikkeita, joita haluaisit muokata omannäköisiksesi), apua on aina saatavilla. Suunnitteluasiantuntijamme työskentelevät mielellään yhdessä kanssasi muokatakseen malleja juuri toivomallasi tavalla ja tehdäkseen unelmiesi hääpäivästäsi totta.