Loading...

Paikkakortit

Lisää tyyliä ja eleganssia häihisi tai muihin tapahtumiin. Tutustu laajaan mallivalikoimaan. Saatavilla on myös useita eri paperilaatuvaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Ohjaa vieraat paikoilleen tyylikkäästi ja vaivattomasti.

  • Koko 85 x 55 mm
  • 6 paperilaatuvaihtoehtoa
  • Painatus saatavilla molemmille puolille

Auta vieraitasi löytämään paikkansa helposti yksilöllisten paikkakorttien avulla. Voit painattaa kortteihisi hääparin nimikirjaimet ja päivämäärän ja kirjoittaa sitten vieraidesi nimet käsin.

Tarjolla on suunnittelumalleja kaikille tyyleille. Lisäksi voit lisätä jonkin mukavan yksityiskohdan, joka saa ystäväsi ja läheisesi hymyilemään – vaikkapa oma monogrammi tai #hashtag. Halutessasi voit painattaa jotakin myös kortin kääntöpuolelle: esimerkiksi kiitokset vieraillesi tai rakastamasi sitaatin.

Aloita omien paikkakorttiesi luominen tutustumalla suunnittelugalleriaamme. Voit tarkastella kaikkia malleja yhdessä tai suodattaa niitä tyylin, värin tai muiden vaihtoehtojen perusteella. (Monissa malleissa on tilaa myös yhdelle tai kahdelle valokuvalle.) Kun olet löytänyt mieleisesi mallin, voit muokata siitä omannäköisesi lisäämällä kaikki haluamasi yksityiskohdat. Viimeisteltyäsi kortin voit tehdä tilauksen ja jättää lopun meidän hoidettavaksemme.

VistaPrintin valikoimassa on Paikkakortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit