Loading...

Green Line -leimasimet

Lisää tyylikäs elementti brändiisi suunnittelemalla omien toiveidesi mukainen leimasin, joka valmistetaan kierrätysmateriaalista. Tutustu teksti-, logo- ja mustevaihtoehtoihin. Voit myös siirtää oman mallisi helposti palveluumme. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Musteväri
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Säästä aikaa ja luontoa.

  • Kolme eri kokoa
  • Kolme mustevärivaihtoehtoa
  • Tarkka painojälki
  • Valmistettu tuotantojätteestä kierrätetystä materiaalista

Etsitkö helppoa ja ammattimaista tapaa lisätä osoite tai logo kirjekuoriin ja laskuihin? Harkitse yksilöllisen kumileimasimen käyttöä. Itsevärjäytyviä leimasimia on saatavana kolmella erivärisellä musteella ja kahtena eri kokovaihtoehtona. Voit lisätä oman yrityksesi nimen tai logon niihin helposti.

Korkealaatuiset, itsevärjäytyvät leimasimemme on valmistettu tuotantojätteestä peräisin olevasta kierrätetystä materiaalista – eli muovista, joka olisi muutoin hävitetty. Terävän mustetulostuksen ansiosta lopputulos on aina siisti ja tarkka.

Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Aloita tutustumalla täysin muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. Tämän jälkeen voit lisätä oman logon ja haluamasi yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta, ja leimasimet toimitetaan sinulle käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit