Loading...

Paikanna kadonneet tavarasi käyttämällä tekstiilileimasimia.

– Painatusale 3,8 x 1,4 cm – Kolme muokattavaa riviä – Iholle turvallinen musta muste – Voidaan käyttää jopa 10 000 kertaa – Kestää jopa 30 pesua

Merkitse vaatteesi ja vaatekappaleesi
Sano hyvästit kadonneille vaatteille ja "Onko tämä minun?" -kyselyille. Itsevärjäytyvät tekstiilileimasimemme auttavat siinä. Säästä aikaa ja vaivaa, kun merkitset lastesi vaatteet koulua, kesäleiriä ja päiväkotia varten. Tai lisää merkit estääksesi pyykkisi häviämisen pesulaa käyttäessäsi. Oletko pienyrittäjä? Voit käyttää yksilöllisiä tekstiilileimasimiamme merkitäksesi tekstiilisi älykkäästi ja kätevästi.

Turvallinen ja kestävä
Kangasleimasimessamme on musta tekstiilimuste, joka mahdollistaa jopa kolme riviä muokattavaa tekstiä vähintään 8pt:n fonttikoolla. Muste on dermatologisesti testattu ja turvallinen ihokosketukselle. Sen laadukas muste takaa selkeät jäljet vaatteisiin ja pysyy käyttökelpoisena jopa useiden pesujen jälkeen.

Sujuva suunnitteluprosessi
Oletko valmis merkitsemään vaatteesi? Aloita tutustumalla muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. Sen jälkeen voit lisätä tekstin, logon, muodot ja muut yksityiskohdat. Kun malli on valmis, me hoidamme loput, ja yksilölliset tekstiilileimasimesi saapuvat käyttövalmiina.

Asiakasarvostelut

1 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  0
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  1


1 asiakasta on arvostellut tuotteen

En ostaisi

28. helmik. 2024 | Tiina | Verified Buyer

En mitenkään. Tuote on käyttökelvoton!!!

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Tiina! Kiitos palautteesta ja pahoittelut, ettei tuote ole vastannut odotuksiasi. Välitän kuvasi ja palautteesti tehtaallemme, mutta voi olla, että kankaasi tekstuuri on haasteellinen: Leimasin toimii parhaiten sileään kankaaseen ja soveltuu erityisesti kevyempien (urheilu)vaatteiden tai tekstiilien merkitsemiseen. Se toimii hyvin puuvillassa, pellavassa, polyesterissä ja sekakuiduissa. Laitan sinulle sähköpostia, jotta voimme yhdessä löytää ratkaisun ongelmaan :)

En ostaisi

Näytetään arvostelut 1-1

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit