Loading...

Ota kaikki hyöty irti yksilöllisestä leimasimestasi.

– Viisi kokovaihtoehtoa. – Kolme muotovaihtoehtoa. – Kolme värivaihtoehtoa – Keskimäärin viisituhatta leimauskertaa per tyyny

Olisiko aika tilata uudet leimasintyynyt? Meiltä löydät kaiken tarvittavan. Vaihdettavien leimasintyynyjemme avulla teet leimallasi keskimäärin viisituhatta terävää ja selkeää leimaa. Valitse sopiva koko, väri ja muoto leimasintyynyvalikoimastamme kaikille yksilöllisille, itsevärjääville ja kierrätetyille taskuleimoillemme ja pyöreille leimoillemme.

Oletko valmis tilaamaan? Valitse haluamasi leiman koko, väri ja muoto ja lisää ne sitten ostoskoriisi. Me huolehdimme lopusta. Tuotteesi saapuvat käyttövalmiina.

Vaihdettavat leimasintyynyt

Asiakasarvostelut

1 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  0
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  1
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu


1 asiakasta on arvostellut tuotteen

Hyvä leimasintyyny

9. marrask. 2021 | Samppa

Hyvät leimasin tyynyt mutta tulivat huonosti pakattuna, pahvilaatikossa laitettu suljettavaan pussiin jota ei sitten oltu suljettu joten toisen leimasintyynyn kansi oli auennut ja sotkenut paketin sisustan.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei Samppa! Tuhannet kiitokset asiakaspalautteestasi ja pahoittelut pakkausvirheestä! Mukava juttu, että leimasintyynyt kuitenkin ovat hyvät! :) -Vistaprintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-1

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit