Loading...

Ristiäiset ja nimijuhlat

Ilmoita tulevista ristiäisistä tai nimiäisistä kauniin ja yksilöllisen kutsukortin välityksellä. Tutustu laajaan valikoimaan malleja ja paperilaatuvaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Kutsu läheisesi iloitsemaan erityisestä päivästä kanssasi.

  • 4 kokovaihtoehtoa
  • 8 paperilaatua
  • Vakiomalli tai pyöristetyt kulmat
  • Kirkas neliväripainatus
  • Haluttaessa mukaan myös kirjekuoret

Oletko valmistautumassa ristiäisiin tai nimiäisiin? Kerro näistä iloisista uutisista läheisillesi yksilöllisten kutsukorttien avulla. Kaikki mallimme ovat täysin mukautettavissa, mikä merkitsee, että ne voivat heijastaa tilaisuutesi luonnetta täydellisesti. Voit lisätä niihin haluamasi valokuvan, sisällyttää mukaan tietyt yksityiskohdat ja painattaa kortit valitsemaasi paperilaatua käyttäen.

Aloita tuotteen luominen tutustumalla mallipohjiemme galleriaan. Voit tarkastella niitä kaikkia kerralla tai suodattaa vaihtoehdot esimerkiksi värin tai teeman perusteella. Kun olet löytänyt mieleisesi mallipohjan, me autamme sinua mukauttamaan sen haluamallasi tavalla verkkopohjaisessa suunnittelutyökalussamme. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain tehdä tilauksesi ja antaa meidän hoitaa loput. Me painatamme, pakkaamme ja lähetämme yksilölliset kutsusi sinulle, ja ne saapuvat luoksesi valmiina käyttöön.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit