Loading...

Lähetä huomionarvoisempaa postia yritysviestinnän kirjekuorilla.

  • Kolme yleistä kokovaihtoehtoa
  • C4-koko (120 g/m²), C5- ja DL-koko (90 g/m²)
  • Vaihtoehtona osoiteikkuna
  • Harmaa yksityissuojasisustus
  • Sulku liimalla tai teippinauhalla
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista.

Ammattimainen ja tehokas
Painetut yritysviestinnän kirjekuoret näyttävät ammattimaisemmilta kuin käsinkirjoitetut ja helpottavat laskutusta ja asiakasviestintää. Kun on kyse suuresta postimäärästä, brändätyt kuoret säästävät aikaa ja antavat yrityksellesi ammattimaisen ilmeen. Harmaa turvasisustus auttaa suojaamaan yksityistietoja estämällä ihmisiä näkemästä sisälle. Yrityskirjekuoret yksinkertaistavat myös erikoistarjousten lähettämistä, joten voit olla spontaanimpi kampanjoiden kanssa.

Helppo huomata, vaikea olla havaitsematta
Lähetätpä sitten laskun, kiitoskirjeen tai kupongin, et halua sen katoavan postipinoon. Terävän painatuksen ja rohkean muotoilun ansiosta varmistat, että brändisi tai tuotteesi tuntevat ihmiset tunnistavat kirjekuoresi välittömästi. Voit myös lisätä logosi, kuvia ja muita, mahdollisia asiakkaita houkuttelevia elementtejä.

Yksinkertainen suunnitteluprosessi
Voit aloittaa kirjekuorten suunnittelun valitsemalla haluamasi määrän, koon, ikkunavaihtoehdon ja sulkijatyypin. Valitse sitten "Selaa malleja" nähdäksesi erilaisia ​​asetteluja ja tyylejä, joihin voit lisätä tietosi. Voit leikitellä logosi tai muiden kuviesi fontilla, tilaväleillä, koolla ja sijainnilla. Voit jopa painattaa oman osoitteesi kirjekuorien takaläppään mustalla musteella. Kun olet tyytyväinen malliisi, katso esikatselu ja viimeistele tilauksesi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit