Loading...

Yritysviestinnän kirjekuoret

Säästä aikaa ja hanki ammattimainen ilme yksilöllisillä yritysviestinnän kirjekuorilla. Valmistettu FSC®-sertifioidusta paperista. Kolme eri kokoa. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Osoiteikkunat
Suljintyypit
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Tee lähettämästäsi postista huomionarvoisempaa yksilöllisillä yrityskuorilla.

  • Kolme yleistä kokovaihtoehtoa
  • C4-koko (120 g/m²), C5- ja DL-koko (90 g/m²)
  • Vaihtoehtona osoiteikkuna
  • Harmaa yksityissuojasisustus
  • Sulku liimalla tai teippinauhalla
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista.

Ammattimainen ja tehokas
Painetut yrityskirjekuoret näyttävät yleensä ammattimaisemmilta kuin käsinkirjoitetut ja helpottavat laskutusta ja asiakasviestintää. Kun käsittelee suuria määriä postia, brändätyt kuoret säästävät aikaa ja saavat sinut näyttämään todelliselta ammattilaiselta. Harmaa turvasisustus auttaa suojaamaan yksityistietoja estämällä ihmisiä näkemästä sisälle. Yrityskirjekuoret yksinkertaistavat myös erikoistarjousten lähettämistä, joten voit olla spontaanimpi kampanjoiden kanssa.

Helppo huomata, vaikea olla havaitsematta
Lähetätpä sitten laskun, kiitoskirjeen tai kupongin, et halua sen katoavan postipinoon. Terävän painatuksen ja rohkean muotoilun ansiosta varmistat, että brändisi tai tuotteesi tuntevat ihmiset tunnistavat kirjekuoresi välittömästi. Ja voit vapaasti lisätä logon, kuvia ja muita ominaisuuksia kiinnittämään mahdollisten asiakkaiden huomion.

Yksinkertainen suunnitteluprosessi
Aloita yrityskuorien suunnittelu valitsemalla ensin haluamasi määrä, koko, osoiteikkuna- ja suljinvaihtoehto. Valitse sitten "Selaa malleja" nähdäksesi erilaisia ​​asetteluja ja tyylejä, joihin voit lisätä tietosi. Voit leikitellä logosi tai muiden kuviesi fontilla, tilaväleillä, koolla ja sijainnilla. Voit jopa painattaa palautusosoitteesi kirjekuorien takaläppään mustalla musteella. Kun olet tyytyväinen malliisi, katso esikatselu ja viimeistele tilauksesi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit