Loading...

Anna selkeä viesti läpinäkyvillä tai himmeillä, yksilöllisillä akryylikylteillä.

  • Koon ja muodon voi myös suunnitella itse
  • Kahdeksan vakiokokovaihtoehtoa
  • 3 mm:n paksuista läpinäkyvää akryyliä
  • Kaksi materiaalivaihtoehtoa
  • Suorat reunat
  • Saatavana reiät ripustusta varten

Tyylikäs kyltti
Haluatko esitellä yrityksesi nimeä ja logoa tyylikkäästi? Muokattavat akryylikyltit tarjoavat myymälällesi viimeistellyn, ammattimaisen ulkoasun sekä sisä- että ulkotiloihin. Lisää tyylikkyyttä sisätiloihin akryylikylteillä ja -opasteilla tai ripusta näkyville ruokalistat tai parhaat tarjoukset. Kevyet ja kannettavat kyltit voi jopa ottaa mukaan messuille piristämään omaa osastoa ja houkuttelemaan kävijöitä.

Tukevaa, pitkäkestoista materiaalia
Personoidut akryylikyltit on valmistettu säänkestävästä ja särkymättömästä polymeeristä ja viimeistelty haalistumista kestävällä painatuksella. Ne antavat myymälällesi hohdokkuutta, joka kestää ajan saatossa. Saatavana mattavalkoisia ja läpinäkyviä vaihtoehtoja erimuotoisina ja - kokoisina, joten löydät yrityksellesi varmasti parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Helppo suunnitella ja tilata
Oletko valmis tilaamaan akryylikyltit yrityskäyttöön? Olemme suunnitelleet tilauksenteon mahdollisimman helpoksi. Valittuasi koon, materiaalin ja ripustusvaihtoehdon voit alkaa suunnitella malliasi. Voit valita jonkin muokattavista malleistamme tai ladata oman mallisi. Me huolehdimme lopusta ja toimitamme akryylikyltit täydellisessä kunnossa, jotta voit esitellä asiakkaillesi uuden tyylikkään ilmeesi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit