Loading...

Autotarrat

Mainosta yritystäsi ajossa ollessasi säänkestävillä autotarroilla. Tutustu mukautettaviin mallipohjiin ja helppoon mallin lataamiseen.


Autonikkunatarroja on nyt saatavilla täällä.
Puskuritarroja on nyt saatavilla täällä. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Mainosta yritystäsi kaikkialla.

  • 12 kokovaihtoehtoa
  • 2 materiaalivaihtoehtoa
  • Läpinäkyvä polyakrylaattiliima
  • Sään- ja vedenkestävä
  • Eloisa neliväripainatus

Tee kaikista ajoneuvoistasi liikkuvia mainostauluja
Tee joka kyydistä ilmainen mainos yrityksellesi ja houkuttele enemmän asiakkaita kuin koskaan mukautettujen autotarrojen avulla. Parkissa tai liikenteessä, autotarrat ovat loistava tapa kiinnittää huomiota yritykseesi. Lisäksi mitä suurempi ajoneuvo on, sitä enemmän mainostilaa se tarjoaa. Voit siis reilusti esitellä logoasi, yhteystietoja, tuotetietoja ja paljon muuta.

Siisti kiinnitys
Ajoitpa sitten sinistä henkilöautoa, valkoista pakettiautoa tai jotain sitäkin suurempaa, meiltä löydät tarvitsemasi värit ja koot. Helpon kiinnityksen myötä brändisi alkaa kerätä katseita tuossa tuokiossa. Aseta ne vain puhtaalle pinnalle ja tasoita sitten ikkunalastalla (myydään erikseen). Olipa tarra sitten autonovessa tai kuorma-auton kyljessä, jalankulkijat ja autoilijat tulevat ihailemaan sileää ja kuplatonta tarraa.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan omat autotarrasi? Tutustu täysin muokattavien mallipohjien valikoimaan. (Tai jos sinulla on malli valmiina, käytä mallinlatausvaihtoehtoamme.) Löydettyäsi suosikkimallisi voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen haluamasi tiedot ja sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Me huolehdimme lopusta, ja tuotteesi toimitetaan sinulle valmiina tekemään vaikutus maanteillä.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit