Siirry suoraan pääsisältöön

PVC-vapaat banderollit

Tee vaikutus ohikulkijoihin uusien banderollien avulla seuraavan alekampanjan, messujen tai ulkoilmatapahtuman aikana. Tarjolla 15 eri kokoa, kaikki valmistettu PVC-vapaasta polyesteristä. Tarkastele tietoja

Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

– 15 kokoa – 360 g/m² kestävää polyesteriä – Sisä- ja ulkokäyttöön – Kirkas neliväripainatus – Metalliset purjerenkaat ja ripustustarvikkeet saatavana – Tälle tuotteelle on suoritettu elinkaariarviointi (LCA) – PVC-vapaa materiaali

Huomaa: Katso Usein kysytyistä kysymyksistämme PVC-vapaiden banderollien hävitysvinkkejä, materiaalitietoja ja paljon muuta.

Muoviton vaihtoehto Etsitkö mainoskylttivaihtoehtoja, joita ei ole valmistettu muovista? Kokeile PVC-vapaita banderollejamme. Ne on painettu kestävälle polyesterille, joka sopii erinomaisesti sekä sisä- että ulkokäyttöön ja auttaa vähentämään ympäristövaikutustasi. Ripusta banderollit myymäläsi, osastosi tai tapahtumapaikkasi eteen kiinnittääksesi ohikulkijoiden huomion.

Kestävä materiaali PVC-vapaa materiaalimme on valmistettu kestämään, asetatpa banderollisi sisälle tai ulos. Asianmukaisella käytöllä ja hoidolla niitä voidaan käyttää ulkona jopa kahden vuoden ajan, aivan kuten perinteisiä vinyylivaihtoehtojammekin. Neliväripainatustekniikkamme painaa viestisi terävine ja kirkkaine yksityiskohtineen. Ja sitten kun on aika vaihtaa banderolli tai poistaa se käytöstä, polyesteri on helppo hävittää, koska siinä ei ole muiden materiaalivaihtoehtojen sisältämiä myrkkyjä.

Helppo suunnitteluprosessi Oletko valmis suunnittelemaan PVC-vapaat banderollisi? Tutustu ensin muokattavien mallipohjien valikoimaamme tai lataa palveluumme oma mallisi. Lisää sitten mukautetut tietosi, kuten logosi, yhteystietosi ja lyhyt viesti, tehdäksesi siitä mieleisesi. Me huolehdimme lopusta. PVC-vapaat banderollisi toimitetaan sinulle viipymättä tyylikkäinä ja käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit