Loading...

PVC-vapaat banderollit

Tee vaikutus ohikulkijoihin uusien banderollien avulla seuraavan alekampanjan, messujen tai ulkoilmatapahtuman aikana. Tarjolla 15 eri kokoa, kaikki valmistettu PVC-vapaasta polyesteristä. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Erotu muista ja unohda muovi.

– 15 kokoa – 360 g/m² kestävää polyesteriä – Sisä- ja ulkokäyttöön – Kirkas neliväripainatus – Saatavana metalliset purjerenkaat ja ripustustarvikkeet – PVC-vapaa materiaali

Huomaa: Katso usein kysytyt kysymykset -osiosta materiaalitiedot ja muita tietoja.

Huomiota herättävä valinta

Etsitkö kestävää banderollia? PVC-vapaa vaihtoehto. Se on painettu kestävälle polyesterille, joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Se on myös ympäristöystävällisempi vaihtoehto, koska se vähentää myrkyllisten kloorien ja dioksiinien vapautumista hävitettäessä. Ripusta banderollit myymäläsi, messuosastosi tai tapahtumapaikkasi eteen kiinnittääksesi ohikulkijoiden huomion.

Kestävää materiaalia

PVC-vapaa materiaalimme on suunniteltu kestämään, esitteletpä banderolliasi sitten sisällä tai ulkona. Asianmukaisen käytön ja hoidon ansiosta niitä voidaan käyttää ulkona jopa kahden vuoden ajan, aivan kuten perinteisiä vinyylivaihtoehtojammekin. Neliväripainatustekniikkamme painaa viestisi terävine ja kirkkaine yksityiskohtineen. Ja sitten kun on aika vaihtaa banderolli tai poistaa se käytöstä, polyesteri on helppo hävittää, koska siinä ei ole muiden materiaalivaihtoehtojen sisältämiä myrkkyjä.

Helppo suunnitteluprosessi

Oletko valmis suunnittelemaan PVC-vapaat banderollisi? Tutustu ensin muokattavien mallipohjien valikoimaamme tai lataa palveluumme oma mallisi. Lisää sitten mukautetut tietosi, kuten logosi, yhteystietosi ja lyhyt viesti, tehdäksesi siitä mieleisesi. Me huolehdimme lopusta. PVC-vapaat banderollisi toimitetaan sinulle viipymättä tyylikkäinä ja käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit