Loading...

Ikkunakalvot

Nyt saatavana ikkunatarroja tästä.


Nyt saatavana rei'itettyjä ikkunatarroja tästä.
Helppo kiinnittää, asettaa uudelleen ja irrottaa. Näistä ikkunakalvoista ei voi olla pitämättä. Kestävää PET-muovia ja silikonia. Vaihtoehtona itse suunniteltu muoto. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Muuta viestiäsi rohkeilla ikkunakalvoilla.

  • UUTTA: Nyt saatavana yksilöllisiä muotoja
  • Yhdeksän kokoa
  • Kestävää PET-muovia ja silikonia
  • Läpikuultava tai läpinäkymätön kalvo
  • Uudelleen asetettava ja käytettävä
  • Helppo laittaa ja irrottaa
  • Ikkunalastan voi lisätä kassalla

Helppo kuljettaa mukana
Jos vaihdat usein viestejä, kuten alennusmyyntien, erikoistarjousten tai uusien tuotteiden myötä, staattinen ikkunakalvo voi olla juuri sinua varten. Kalvoja on myös helppo siirtää. Kiinnitä myymäläsi ikkunoihin tai lasioviin, melkein mikä tahansa sileä ja tasainen pinta käy. Tarvittaessa irrota ja kiinnitä muualle.

Helppo kiinnittää
Irrotettavia ikkunakalvojamme on helppo käyttää. Kostuta pinta, irrota taustapaperi ja aseta paikalleen. Tarjoamme ikkunalastan (myydään erikseen) mahdollisten ilmakuplien tasoittamiseksi. Ikkunakalvo voi kestää käytössä jopa kaksi vuotta, ja sitä voidaan siirtää niin usein kuin haluat.

Helppo suunnitella
Aloita tutkimalla muokattavia mallipohjiamme, mukaan lukien toimialakohtaiset ​​vaihtoehdot. Tee ikkunakalvosta omasi lisäämällä siihen logosi ja URL-osoitteesi. (Haluatko käyttää itse suunniteltua muotoa? Lataa kuvasi editorityökalumme avulla.) Me huolehdimme lopusta. Staattiset kalvot toimitetaan sinulle tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen. Irrota taustapaperi ja kiinnitä erikseen myytävän ikkunalastan avulla.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit