Loading...

Muuta viestiäsi rohkeilla ikkunakalvoilla.

– UUTTA: Nyt mahdollista suunnitella muoto itse – Yhdeksän eri kokoa – Kestävää PET-muovia ja silikonia – Läpinäkyvä tai läpikuultava tarra – Uudelleen kiinnitettävä ja - käytettävä – Helppo kiinnittää ja irrottaa – Ikkunalasta saatavana kassalta

Huomaa: Jos haluat tarralle läpinäkyvän ilmeen, älä valitse mallia valkoisella taustalla tai jpeg-tiedostoa. Valitse sen sijaan .PDF- tai .PNG-tiedosto.

Helppo siirtää
Jos vaihdat viestiä usein, kuten vaikkapa kausimyyntiä, erikoistarjouksia ja uusia tuotteita koskevat viestit, ikkunakalvo voisi olla siihen parempi ratkaisu. Kalvoja on myös helppo siirtää. Kiinnitä myymäläsi ikkunoihin tai lasioviin, melkein mikä tahansa sileä ja tasainen pinta käy. Tarvittaessa irrota ja kiinnitä muualle.

Helppo kiinnittää
Uudelleen siirrettäviä ikkunakalvoja on helppo käyttää ilman hässäkkää. Kostuta pinta, irrota taustapaperi ja aseta paikalleen. Voit kiinnittää kalvon myös kuivana. Varmista, että ikkuna on puhdistettu huolellisesti ennen kiinnittämistä. Saatavana on ikkunalasta (myydään erikseen) mahdollisten ilmakuplien tasoittamiseksi. Voit käyttää kumpaakin menetelmää kalvojen kiinnittämiseen sisätiloissa ja ulkona. Kalvoa voi siirtää tarvittaessa useampia kertoja.
__Helppo suunnitella __
Aloita tutkimalla muokattavien ikkunakalvojen mallipohjia, mukaan lukien toimialakohtaiset ​​vaihtoehdot. Tee ikkunakalvosta omasi lisäämällä siihen logosi ja URL-osoitteesi. (Haluatko käyttää itse suunniteltua muotoa? Lataa kuvasi editorityökalumme avulla.) Me huolehdimme lopusta. Staattiset kalvot toimitetaan sinulle tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutus. Irrota taustapaperi ja kiinnitä erikseen myytävän ikkunalastan avulla.

Asiakasarvostelut

4 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  2
 • 4 tähteä
  1
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  1
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu


4 asiakasta on arvostellut tuotteen

Hyviä

23. helmik. 2024 | veijo | Verified Buyer

Hyviä ovat. Helppo irrottaa ja siirtää uuteen paikkaan.


Ikkunakalvo ei pysynyt

18. marrask. 2023 | Eve

Tilasin yritykseen ikkunakalvon tuotteesta. Toimin ohjeen mukaisesti. Ikkunakalvo ei pysynyt ollenkaan ja oli samea.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei, kiitos palautteestasi ja pahoitteluni tapahtuneesta. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi, jotta he voivat auttaa sinua korjaamaan tilanteen. Saat asiakaspalvelumme kiinni chatissa, sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 0800 145 724 (ma-pe 9-18). Kiitos jo etukäteen ja mukavaa alkavaa viikkoa. -VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

toimiva tuote, nopea toimitus

23. lokak. 2023 | Antti | Verified Buyer

hyvä on ja näyttäisi pysyvän ikkunassa


Ikkunatarra

23. lokak. 2023 | kati.kallio | Verified Buyer

Omatoiminen asennus aina haasteellista. Laatu tuotteessa hyvä!


Näytetään arvostelut 1-4

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit