Loading...

Luo kookas, näyttävä ja kolmiulotteinen näytteillepano.

  • Koko 50 x 50 x 185 cm (täysin pinottuna)
  • 4 pinottavaa, toisiinsa lukittuvaa kappaletta
  • 2,3 mm paksua valkoista E Flute -pahvia
  • Itsestään pystyssä pysyvä
  • Kirkas neliväripainatus

Moderni ja huomiota herättävä markkinointikeino

Etsitkö uutta tapaa houkutella ihmisiä kauppaasi tai tapahtumaosastollesi? Kolmikulmaiset lattiamainostelineemme on suunniteltu saamaan yrityksesi huomatuksi. Nämä tornit kootaan neljästä pinottavasta pahvikappaleesta. Täysin koottuna ne ovat jopa 185 cm korkeita, ja niissä on huomiota herättävä abstrakti muoto. Koska kussakin kolmiomaisessa myyntipistenäytössä on niin monia muokattavissa olevia pintoja, voit päästää luovuutesi valloilleen – ja myös jakaa kaikki haluamasi tiedot asiakkaidesi kanssa.

Helppo asennus ja esillepano

Nämä kolmiomaiset lattiamainostelineet on suunniteltu erityisesti kätevyyttä ja tehokkuutta ajatellen. Voit laittaa logosi näyttävästi esille, edistää myyntiä tai tiedottaa tulevista tapahtumista muutamassa minuutissa. Kukin E Flute-aaltopahvikappale painetaan ja toimitetaan litteänä. Sinun tarvitsee vain taitella osat ja kiinnittää ne toisiinsa sisäänrakennettujen urien avulla (suosittelemme liimaa pitkäaikaiseen käyttöön). Voit pinota kaikki 4 kappaletta lattialle, jos haluat luoda silmien korkeudelle yltävän näytteillepanon, tai käyttää vähemmän osia, jos haluat asettaa tuotteen jollekin pöytäpinnalle. Kolmiomainen muoto auttaa tornia pysymään tukevasti pystyssä, ja kevyen materiaalin ansiosta sitä on helppo kääntää ja säätää haluamallasi tavalla.

Innovatiivinen 3D-suunnitteluprosessi

Oletko valmis aloittamaan oman myyntipisteesi esillepanon luomisen? 3D-suunnittelustudiomme opastaa sinut prosessin läpi. Lisätessäsi värejä, kuvia, tekstiä ja muita elementtejä näet samalla, miltä kolmion muotoinen myyntipiste-esittelysi näyttää valmiiksi koottuna. (Voit jopa kääntää sitä ympäri ja tarkastella sitä 360 asteen näkymänä.) Tällä tavoin et joudu arvailemaan lopputuloksen ulkoasua – voit tuntea olosi luottavaiseksi ja nauttia juuri toiveidesi mukaisen luomuksen suunnittelusta. Kun kaikki on valmista, painatamme tuotteesi ammattimaisesti ja toimitamme sen sinulle. Kolmipuolinen esittely-yksikkösi saapuu valmiina koottavaksi ja valmiina tuomaan sinulle positiivista huomiota.

Kolmion muotoinen myyntipisteen esittelyteline

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit