Loading...

Kanna viestisi kaikkialle pahvikuutioiden avulla

– Saatavana kaksi kokoa
– Valkoista, kaksikerroksista, 2,3 mm:n paksuista EE-aaltopahvia – Elävä neliväripainatus
– Helppo koota – Vain sisäkäyttöön – Laajalti kierrätettävä materiaali

Käytännöllinen ja hauska Haluatko esitellä tavaroitasi ja kiinnittää asiakkaiden huomion? Harkitse räätälöityjä pahvikuutioita! Ne ovat muutakin kuin pelkkä myyntipiste. Ne ovat brändilähettiläitäsi. Olitpa sitten avaamassa myymälää tai viemässä brändiäsi tien päälle, nämä kuutiot hoitavat homman. Niitä on helppo kuljettaa, ja ne antavat ilmettä tilaan kuin tilaan. Jopa ruuhkaisilla markkinoilla nämä pahvikuutiot tarjoavat tehokkaan tavan erottaa brändisi muista. Neljälle seinälle tuleva painatus näkyy kaikkiin suuntiin.

Helppo kokoonpano ja näytteillepano Modulaarisen rakenteensa ansiosta pahvikuutiot on helppo koota ja purkaa. Kuutioita on helppo kuljettaa, säilyttää ja käyttää uudelleen useammissa tapahtumissa. Niitä voi soveltaa monenlaisiin markkinointitarpeisiin. EE-aaltopahvilaatikoita on kahta kokoa (40 x 40 x 40 cm ja 50 x 50 x 50 cm). Niihin voi lisätä painettua grafiikkaa ja brändäystä varmistamaan tuotteiden yhtenäisen ilmeen. Ne ovat kevyitä ja kannettavia ja sopivat hyvin käytettäviksi kojumyymälöihin, messuille ja mainostapahtumiin.

__ Muokkaa oman tyylisi mukaan__ Muuta visiosi todeksi muutamalla klikkauksella. Voit suunnitella pahvikuution helposti VistaPrintillä. Terävät ja tyylikkäät myyntipistenäytöt ovat valmiita esittelemään ainutlaatuisia tuotteitasi ja ilahduttamaan yleisöäsi. Saat kätevästi kotiovellesi yksilölliset pahvikuutiot, jotka on suunniteltu vangitsemaan katseet joka suunnasta.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit