Loading...

Muunna haluamasi kuva huomiota herättäväksi kyltiksi pahvista leikattujen kuvien avulla

– Viisi eri kokoa – Leikataan mihin tahansa muotoon – Kaksi eri materiaalivaihtoehtoa – Jalusta mukana – Laajalti kierrätettävä

Hauska ja monikäyttöinen
Muokattavat pahvista leikatut kuvat ovat hauska tapa herättää ainutlaatuiset kuvat henkiin. Näillä pahvikuvilla voi lisätä näyttävyyttä ja persoonallisuutta erilaisiin ympäristöihin messuista näyteikkunoihin. Ne ovat myös loistava vaihtoehto kodin sisustukseen ja syntymäpäiväjuhliin. Kuvittele kotiisi elämää suurempi versio suosikkihenkilöstäsi! Olipa kyse sitten työstä tai leikistä, pahvikuvat ovat kustannustehokas ratkaisu kiinnittämään huomiota, lisäämään näkyvyyttä ja ilahduttamaan yleisöä.

Kannettava ja vankka tuote
Laadukkaasta pahvista valmistetut kuvat ovat kestäviä ja kevyitä pahvikylttejä omalla jalustallaan, joten niitä on helppo liikutella ja asettaa esille minne tahansa. Voit valita viidestä eri koosta. Suurimman kyltin korkeus on 200 cm. Jokaisen kuvan mukana tulee pahvinen jalusta, joka kiinnitetään kuvan takaosaan. Kuva on kätevä liikkuviin tapahtumiin. Valittavana on kaksi eri materiaalia. 10 mm:n paksuinen valkoinen hunajakennopahvi, joka on trendikäs ja laajalti kierrätettävä vaihtoehto, tai perinteisempi vaihtoehto, 4 mm:n paksuinen valkoinen EB-aaltopahvi.

Päästä luovuutesi valloilleen
Oletko valmis tilaamaan muokattavan pahvikuvan? Lataa vain valitsemasi kuva ja anna hauskanpidon alkaa. Kun olet tyytyväinen suunnittelemaasi malliin, me hoidamme loput. Pahviset leikatut kuvat saapuvat tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit