Loading...

Kaitaliinat

Anna yritysbrändäyksesi näkyä esittelypöydällä näiden yksilöllisten kaitaliinojen avulla. Nyt saatavana 100 % kierrätetty polyesterivaihtoehto. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Anna myynti- tai esittelypöydällesi tavallista tyylikkäämpi ilme.

  • UUTUUDET: 100 % kierrätysmateriaalivaihtoehto – Kolme kokovaihtoehtoa – Kaksi materiaalivaihtoehtoa – Palonkestävää polyesteriä – Nelivärinen sublimaatiopainatus – Kokopainatusvaihtoehto

Tule huomatuksi
Tapahtumissa on vain muutama sekunti aikaa kiinnittää ihmisten huomio. Personoidut kaitaliinat saavat osastosi erottumaan muista ja pitävät esittelytuotteesi järjestyksessä. Lisää iso, rohkea logo tai kirkkaita värejä ja luo jotain, jotta asiakkaat huomaavat sinut.

Kevyt ja kestävä
Kestävästä polyesteristä valmistettuja 220 g/m² kaitaliinojamme voi käyttää toistuvasti vuosikausia. Voit nyt valita tavallisesta polyesteristä tai kierrätysmateriaalista. Minkä vaihtoehdon valitsetkin, rypistymättömälle kankaalle painettu konepestävä kangas antaa tavalliselle taitettavalle pöydällesi ammattimaisen viimeistelyn messuille, ulkotapahtumiin ja myymälään.

Intuitiivinen suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan? Valitse omasi tarjoamistamme vaihtoehdoista ja muokkaa siitä mieleisesi tuote. Lisää sitten haluamasi yksityiskohdat – esimerkiksi teksti tai logo. Jätä loput meille – me huolehdimme tilauksesi ammattimaisesta painatuksesta ja toimituksesta. Saat yksilöidyn tuotteesi tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit