Loading...

Näytä osaamisesi missä ikinä menetkin näillä monikäyttöisillä messutiskeillä.

– 100 cm x 100 cm x 32 cm – Kevyt ja kokoonpantava alumiinirunko – MDF-työtaso – Sisähylly säilytystä varten – Konepestävä polyesterikuitu – Kolmipuolinen paneeli avoimella takaosalla – Toimitukseen kuuluu kantokassi pyörillä

Tapahtumavalmis esittelytiski
Haluatko esitellä brändiäsi tai tuotettasi tapahtumissa? Kokoa muutamassa minuutissa esittelytiski, jonka avulla voit kertoa ihmisille enemmän yrityksestäsi. Kannettava messupöytä, jossa on kokoontaitettava alumiinirunko ja nopean säilytyksen mahdollistava sisähylly, on ehdoton varuste kaikkiin tapahtumiin. Olitpa sitten esillä messuilla, katumyymälässä, konferenssissa tai mainostamassa uusia tuotteita, kannettava esittelytiskimme on kevyt, monikäyttöinen ja helppo koota.

Valitse tyylisi
Kannettavissa esittelytiskeissämme on kokoontaitettava alumiinirunko, jossa on koukkukiinnikkeet kankaan nopeaa kiinnittämistä tai vaihtamista varten. Siinä on puinen pöytätaso ja laminoitu sisähylly, jotka sopivat täydellisesti tuotteiden esillepanoon, säilyttämiseen ja piilottamiseen messuilla ja tapahtumissa. Neljästä eri työtasoväristä löydät helposti täydellisen vaihtoehdon brändillesi. Kun olet valmis, pakkaa esittelytiski pyörillä varustettuun kantolaukkuun ja suuntaa seuraavaan tapahtumaasi. Tämä tuote on kätevä vaihtoehto liikkuville yrityksille.

Luova 3D-suunnitteluprosessi
3D-suunnittelustudiomme avulla sinun ei tarvitse olla asiantuntija luodaksesi katseenvangitsevan messutiskin. Voit lisätä polyesterikankaaseen tekstiä, kuvia, värejä ja muuta. (Voit jopa kääntää sitä ympäri ja tarkastella eri puolilta.) Kun olet valmis, me huolehdimme lopusta. Kannettava messupöytä toimitetaan sinulle tyylikkäänä ja käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit