Loading...

Vie markkinointisi seuraavalle asteelle tilaamalla yksilöllisiä lippuja.

  • Neljä eri kokoa
  • Setti sisältää lipun, tangon, valitun jalustan ja kantolaukun
  • Yksi- tai kaksipuoliset painatusvaihtoehdot
  • Kestää jopa 17 m/s:n tuulen
  • Neljä erilaista lipunjalustaa

Huomaa: Saat lisätietoja lipun kokoamisesta lataamalla tämän PDF-oppaan.

Näkyvyyttä ruuhkaisissa tapahtumissa
Haluatko erottua muista vilkkailla pääkaduilla tai ulkoilmatapahtumissa? Pisaralippumme ovat jopa 4,5 metrin korkuisia, joten niillä pystyy vaikuttamaan pahimmankin metelin läpi ja kääntämään katseet suuntaasi riippumatta niiden paikasta. Pisaran muoto sopii hyvin pyöreille tai pyöristetyille logoille ja pitää lipun kireänä kovassakin tuulessa, joten viestisi pysyy selkeänä säästä riippumatta.

Helppo koota sisälle tai ulos
Painettujen lippujemme mukana tulee kaikki mitä tarvitset tasaiselle pinnalle pystyttämiseen. Pakkaukseen sisältyy säänkestävä polyesterilippu, tanko, valitsemasi jalusta ja pehmustettu kantolaukku lipun kuljetusta varten. Saatavana pitkäkestoiseen ulkokäyttöön tarkoitettua rei'itettyä materiaalia. Näitä lippuja voit pystyttää milloin ja minne tahansa.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Tutustu muokattaviin lippumalleihimme, joiden joukosta löydät myös toimiala- ja tapahtumakohtaisia vaihtoehtoja. Kun olet löytänyt suosikkisi, voit lisätä siihen haluamasi yksityiskohdat verkkostudiossamme. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta – tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Saat pisaralippusi tyylikkään näköisenä ja valmiina tekemään vaikutuksen ohikulkijoihin.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit